Yaşasııııınnnn.....

Evet bu sabah "yaşasııınnnn" diyerek kalktı.Okul bitiyor bugün. Ben de okulun sonlarına doğru "bitsin artık" derdim ama şimdiki kadar melediğimi hatırlamıyorum.Sabah ne giyeyim diye baktı. Çantasına ıvır zıvır doldurdu, dışarı çıkınca havaya surat sallandırdı (bunu ben de yaptım) okula bıraktık. On bir de karnelerini alacaklarmış. Yaz için detaylı planlar yapmadık. Haftaya  Antalya' ya gidiyoruz, kızkardeş ikiler, teyzemler hep birlikte olacağız. Sonrasında Karadeniz yapmak gerek, geçen sene gidemedik bu sene kaçarı yok. Sonra bayramlar var, yine Antalya. Araya küçük bir Ege tatili sıkıştırasım var. Yeter değil mi. Daha ne olsun.
Bu arada gelecek hafta sonu güzel bir organizasyona katılacağım.Sıkı çalışmam lazım. Detayları hafta içi paylaşırım. Bu arada karneye e-okuldan baktık. Bir dersi hariç hepsi "çok iyi" ,"iyi" olan dersse oldukça şaşırtıcı "oyun ve fiziksel aktivite" diye bir ders."Pöhhhh"lerimizi öğretmene iç ses olarak sunuyoruz. Neyse takılmayacağım. Yukarıdaki fotoğrafta yağmur yağıyor, o kadar keyifle koşturdular ki yağmurun altında istagramda bir arkadaş "yağmurun elleri şarkısı geldi aklıma" demiş. Çocuklarımızın yüzü hep güzel, kalpleri aydınlık olsun. Tabi tatilde keyifli ama çok keyifli olsun, iyi bakın kendinize...

Yorumlar

  1. iyi tatiller, iyi dinlenmeler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Ekmekçim iyi olması için elimizden geleni yapacağız:))

      Sil
  2. benim de üzerimden bir yük kalktı yalnız ne yalan söyleyeyim :))
    Mutlu tatilleri olsun, çok güzel bir yaz geçirsin inşallah ...
    öpüyorum ikinizi de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Şebnem sanki her sene daha çekilmez oluyor bu okul işi:(( Güzel dileklerin için çoook teşekkürler. Bizde size keyifli tatiller diliyor kocamaaan öpüyoruz:))

      Sil
  3. Tatil plânları harika:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle olsun nolur nolur:)) Handancım , size de iyi tatiller, öptüm

      Sil
  4. Sizde iyi bakın kendinize, iyi tatillerrr :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, size de keyifli tatiller...

      Sil
  5. Ege tatilini Marmaris olarak algılıyorum ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bütün olasılıkları zorluyorum:))) haberleşiriz canım.

      Sil

Yorum Gönder