Hafta sonu

 Aslında günün ilk saatlerinde yazmak bana daha çok keyif veriyor. Bu sabahta o niyetle uyandım:)) Neredeyse ofise şöyle bir uğrayıp kaçıyoruz, işler birikti. Bayramdan önce toparlarım diye planlıyorum. Evde olunca da orayla uğraş, burayı toparla öbür gün sabah, yine her şey her yerde durumları:)) Cumartesi Koca "yarın ne yapıyoruz "dediğinde cevabım netti. "Önce Tuz Gölü, sonra Göreme" Pazar sabahı kahvaltı sonrası düştük yola. Tuz Gölü muazzamdı. İlk kez bu kadar su dolu ve filamingo rengi gördüm. Bizim millet komedi tabi, yatıp yuvarlananlar vardı gölün içinde:))
 Tuzlarımızdan arındıktan sonra yönümüzü Nevşehir' e çevirdik. Önce Uçhisar, ardından Göreme.
Göreme deyince "Açık Hava Müzesi" Koca ve Bilge didik didik gezdiler. Ben arada gölgelik bulduğum yerde kaytardım. Gerçekten muhteşem yerler. En son müze kafesinde mola verdikten sonra Peri bacaları' na veda ettik. Yol boyunca Zuhal Kuyaş' ın "Kartal Yuvası" kitabını bitirdim. Bu kitabın bana gelişi ayrıca bir komik. Netten aldığım kitap kargom geldi. Bir mutlu, bir hediye almış havasında açtım paketi. Faturayla kontrol ediyorum. Kartal Yuvası elimde kaldı. Ne faturada var, ne üzerinde herhangi bir not, nal gibi etikette var arkasında. Hemen müşteri hizmetlerini aradım, ulaşamadım. Neyse dedim, sabah ilk işi yine telefona sarıldım. Güç bela müşteri hizmetlisine ulaştım:)) "Dedim böyle böyle, ben bunun parasını ödeyim. Zuhal Kuyaş' ı severim. "Sonuncu Oda' da biraz sıklılmıştım ama olsun. Zaten kitabı yarıladım, ahaaaa, hemen sepet yapayım siz bunu not düşün ben ekleyeyim" falan derken, karşımdaki sessizlik bozuldu. "O kitap hediyemiz" dedi. "Hımm, keşke yazaydınız bir köşesine" diye gevelerken, iyi günler dilenerek telefon kapandı:))
Başınıza gelirse şaşırmayın arkadaşlar. Kitap hediyesine can kurban. Bu arada yaz buralara sonunda geldi, hiç şikayet edemeyeceğim. Balkondan gelen ılık rüzgarın keyfi apayrı...
Güzel geçsin haftamız...

Yorumlar

  1. İnsan beni de götürür hayın :))))))

    YanıtlaSil
  2. Hangi kitap sitesi o, bu kadar kitap alırım senelerdir, hiçbiri kitap hediye etmedi valla

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Serpil ben de ilk kez karşılaştım bu arada babil. com 'dan yapıyorum kitap alışverişlerimi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder