Hafta Sonu

 Dün yanımızda çalışanlar ve aileleriyle birlikte piknik yapmaya gittik. Aslında farklı piknik alanları vardı planda ama son anda Koca "Mavi Göl" olsun dedi.
Her zamanki gibi herkesi dumanı birbirine karışmış vaziyette bir piknik oldu. Neyse güzel oldu diyelim. Göl son günlerde yağan şiddetli yağmurlardan dolayı kabarmış, etrafı çamur içindeydi.
Gördüğüm kadarıyla karabatakların keyfi yerindeydi:))
Bu arada yazmayı unuttum. Bilge' ye şimdilik işini görecek dijital bir piyano aldık. Salonda da yer açtım, güzel oldu sanki. Bilge başından ayrılmıyor. Bu arada yeni bir dizi izlemeye başladım. "Once Upon A Time" tam benlik. İlk sezon bitmek üzere. Arada Bilge ' de benimle izliyor:))
Hava bu ara limoni, her an "hazırım birazdan yağacağım" der gibi:))
Yağmazsa akşam üzeri yürüyüşe çıkmalı. Güzel bir hafta olsun...

Yorumlar

  1. Bir ara ben de izliyordum o diziyi, sonra kopunca karıştı .( Dizileri hâlâ tv de izleyen bir kadın olduğumdan, aklıma gelmiyir internettennhepsine bakmak:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handanim bildigin gömüldüm diziye benim yaptığım da iyi değil aslında😭😭

      Sil
  2. Bilge'nin mutluluğu yüzünden okunuyor :)))
    Hep istemişimdir bir müzik aleti çalmayı... Ben beceremedim, oytun becersin dedim... O da olmadı maalesef...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şebnemcim gercekten çok mutlu oldu, ben de hep bir müzik aleti çalmatı istedim ama bur yere kadar oldu kulağım iyi değil çünkü:((Oytunun müzik kulağı nasıl belki ileride heves eder😉

      Sil
  3. Uzun, ince parmaklar ne de yakışmış. Ata'nın da müzik kulağı iyi, melodilere uydurmasyon sözler söylüyor oyuncak davul, piyano gibi şimdilik iş görür şeyleri var. Bakalım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder