İmdaaaat!!!


Öyle tembellik ettim, şöyle siftindim der misin dedi birileri sanırım. Hafta başı iş yerindeki bilgisayarım acayip bir virüs tarafından ele geçirildi. Üstelik" dosyalarınızı kurtarmak istiyorsanız .... hesaba bin küsur lira yatırmanız gerekiyor" diye nal gibi bir yazı ekranda. İlahi sorunun cevabı "hayır uzun zamandır yedekleme yapmıyordum:((" Daha doğrusu bu yılbaşına kadar olan kayıtlarım evdeki bilgisayarımda var.Bilgisayarcı geldi, o da bir şey yapamadı. Format attı. Bilgisayar yeniden doğdu. Full time ofisteyim üç gündür. Üç günde şubat ayına yeni geçebildim:(( Bir de rutin iş akışı var. Bu iş Bilge' ye yaradı, arkadaşlarını topladı başına. Şuan ofiste dört kız oldular:)) Ofisin diğer bölümündeler, bana bir zararları yok. Cıvıltıları geliyor arada kulağıma.
Sabah erken kalkıp "Öteki Rüzgâr" ı bitirdim. Yerdeniz serisinin son kitabı kaldı elimde. Ursula K.Le Guın gerçek bir hazine. Kurduğu fantastik dünya gerçekten büyüleyiciydi.
Bugün Marquez'in "Kırmızı Pazartesi"sine başlayacağım.Nedense erteleyip durmuşum okumayı. Vaktidir dedim, evden çıkmadan attım çantama kitabı.
Neyse ben kaçıyorum, çoook fazla çalışmam lazım:((





Yorumlar

  1. Bir de ben okuyayım Ursula 'cığımı hiç okumadım desem inanır mısın bana?
    Geçmiş olsun bu arada bilgisayarın için ...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder