Hafta Sonu

 Hafta sonu o kadar yoruldum ki, bir o kadar da keyif aldım. Geçen ay bayram girince araya gidememiştim Cermodern' deki sergilere. Steve McCurry' nin fotoğraf sergisi muazzamdı. Renkli, sıcacık.  Grayson Perry' nin "Küçük Farklılıkların Kibri" sergisine çok hazırlıklı gittim. Sevgili Leylak Dalı çok güzel bir yazı yazmıştı bu sergiyle ilgili. Ayrı bir keyif oldu benim için.
 Bu arada bahçede tasarım pazarı vardı. Merakla dolaştım ama hem stantların yerleşimi , hem abartılı fiyatlar tam bir hayal kırıklığı yarattı.
Saati fark etmemişiz Bilge' nin ingilizce kursuna son anda yetiştik. Bilge' yi kursa bıraktım. Akşam kadar dolan dolan ayaklarıma kara sular indi. Nasıl kalabalıktı Kızılay, doğru dürüst bir yerde de oturamadım.
Akşam Bilge' yi alıp, eve geldim. Önceden aldığım biletlerimizi çantaya atıp, tekrar yola düştük.
 İstikamet Opera Sahnesi' ydi. Koca yetişemedi. Zaten Bilge tüm ayrıntılarını sonra ona uzun uzuuuuun anlattı. Modern Dans Topluluğu' nun "Cınderella" oyununu izledik.
Tek kelimeyle muhteşemdi. Bilge pür dikkat izledi. O da en az benim kadar beğendi. Çıkışta atraksiyonlu bir taksi bulma çabasının ardından kendimizi eve attık. Yarım saat sonra da Koca geldi. Nasıl uyuduğumu bilmiyorum:)) Ama olsun kesinlikle değdi. Sezonu böyle güzel bir oyunla açtık, umarım bi dolu oyun izleriz.

Keyifli bir haftamız olsun...

Yorumlar

  1. harikasınız ben henüz sezonu açamadım ama en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, en kısa zamanda sezonu açın derim çok keyifliydi.

      Sil
  2. Ben de aynı başlığı yazmışım bugün tesadüff :) cermoderne gitmeyi çok istiyorum..
    öperim seni ve bilgeyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esracım sergileri mutlaka görmelisin aman kaçırma çok güzeldi gerçekten biz de öpüyoruz:))

      Sil
  3. Ooo sezon açılmış, ne güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handancım çok şükür açtık valla bi kendime geldim:))

      Sil

Yorum Gönder