Yedik mi koca haftayı?

Yedik, evet hemde çabucak:)) Hatta baş döndürücü bir hızla. Okul açıldığından beri ben de bir koşturmaca, tatilden önceki gibi. Sürekli kendime "rutin iyidir, güvenlidir" diyorum. Haftaya koşuşturmam bir düzene girer sanırım. Bilge 'nin okul eksiklerini an itibarı ile tamamladım. Biraz kaplanacak kitap var. Okul tantanasına kalmasın diye bir ay evvel aldığım okul çantasının üzerinde alarm unutulduğunu dün fark ettim, çocuk bir haftadır kullanıyor. Ben bu çantayla avm falan dolaştım:((( Neyse bugün gidip söktürdüm alarmı.
Bilge ödevlerini yapıyor, etrafı dağıtıyor, odasının altını üstüne getiriyor. Akşam zorla yatıp, sabah sürünerek kalkıyor. Allahtan bu sene ödevlerine beni bulaştırmıyor. Bir tek keman ve solfej çalışmasını birlikte yapıyoruz. Piyanonun başına oturunca acayip gaza geliyor:))
Bol bol kitap okuyoruz .Bilge "Canavarlar Peşinde" ve " Süper Ajan Jack Stalwart" serilerini dönüşümlü olarak okuyor. Sonra en ince ayrıntısına kadar bana ve babasına anlatıyor. Ben ondan önce okumuş oluyorum. Ama anlattıklarını dinlemek keyifli oluyor.
Dün akşam bayram tatilinden beri elimi sürmediğim çalıma masamı toparladım.
Bu arada sadece okuyabildim. Emrah Polat' ın "Köpek Adamlar" kitabını okudum. Daha önce baskısını bulamamıştım.İletişim Yayınları tekrar basınca hemen aldım.Kitapta kurgunun geçtiği yer bizim ofisin olduğu mahalle. Cadde, sokak hep bizim buralar olunca ayrı bir heyecanla okudum. Güzel bir kitaptı. Tavsiye ederim.  İlk kez Ahmet Büke okudum. "İnsan Kendine de İyi Gelir". Etkileyici bir okumaydı. Alper Atalan'ın üçüncü kitabı "Kısmet İşte" yi okudum. Diğer iki kitabına bayılmıştım.Bu kitabı sevmedim diyemem ama arka arkaya bi dolu öykü beni çok bunaltı. Şuan elimde Hakan Bıçakçı' nın  "Hikâyede Büyük Boşluk Var" kitabını okuyorum, bitirmek üzereyim. Keyifli hikâyeler var.
Yarın için süper planlarım var. Umarım hepsini gerçekleştirebilirim. Keyifli bir hafta sonu diliyorum:))

p.s:  Bilge Legocity' i keşfetti:(( Bayram harçlığını gömdü...

Yorumlar

  1. Çocuklarla kitap muhabbetini çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Köpek Adamları merak ettim. Emrah Polat okumadım hiç.. Hatta Mahir Ünsal'dan beri doğru düzgün yetişkin kitabı da okumadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esracım Emrah Polat'ın bu kitabı biraz sert gelebilir.Köpek dövüşleri etrafında dönen bir kurgu var. Bence çok etkileyici bir kitaptı, okumak istersen sen bilirsin.

      Sil

Yorum Gönder