Yılın ilk günleri

Yılı maaile uğurladık, teyzemlerle birlikteydik.Gecenin sonunda  annemi de alıp eve geldik. Üç dört gün annemle beraber ve işten uzakta olmak iyi geldi. Hava çok soğuktu, bilen bilir Ankara' nın korkunç ayazı bıçak gibi kesiyordu. Kar yağdı, ardından yağmur. Bu sabah dışarı çıkınca hava ılımış, usul usul yağan yağmur...derin bir nefes aldım, iyi geldi:))
Annem gitti, uzun kalmayı sevmez zaten. Dün ofise geldim, bir yığın iş, bir yığın liste, üstünü çizdikçe sevinebilirim:))
Ofiste kedi nüfusu artıyor. Bilge' nin okul dönüşünde kapının önünde toplanıyorlar:)) Birisi yatılı kalıyordu, son gelenle kavga ettiler ve son gelen hakimiyetini ilan etti. Diğerine dışarıda yer yaptık, o da orada takılıyor. Çalışırken arada "gırrr" sesini duyup kıskandığımı itiraf etmeliyim.
Bu yılın ilk okumalarına başladım. Gündüz Vassaf'tan "Boğaziçi' nde Balık" oldukça ilginç bir kitap. Çok hoş çizimler var içinde."Can Almanak 2015" tam arşivlik. Her gün bir kaç sayfa okuyorum.
"Daha da Fazla Kumkurdu" serinin son kitabı. Bilge'yle okuyoruz. Hiç bitsin istemiyorum. Bu arada bir de Gülten Dayıoğlu' nun "Mo' nun Gizemi" girdi araya. Bir ara arkadaşımın kızı çok sevdiğini söylemişti. Ben de almış bir kenara koymuşum. Başı ilginçti bakalım bitmeden bir şey yazmayım:))

Neyse haftanın ortası oldu ama yine de güzel bir hafta olsun diyebilirim sanırım...


















Yorumlar

  1. Güzel ve saglıklı yıllara :) Ahhh Ankara ve soğuğu 29 Ekim'de gelmiştim resmen soğuktan nefes alamadım.Bir daha ki gelişim kesinlikle bahar dönemi olacak.Keyifli okumalar bende artık yıl içerisinde bol okumalı bir hedef koydum.Okumak candır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara öyle maalesef, ama baharı başka güzeldir. Kesinlikle okumak candır, keyifli okumalarınız olsun.

      Sil
    2. amin hepimizin insallah sevgiyle kalın :)

      Sil
  2. Ben de okuyacağım hâlâ Mo'nun Gizemi'ni.

    O müzikli kar küresinden bende de var :) Çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan ne güzel değil mi kar küresi bayılıyorum:)) Yıllar sonra Gülten Dayıoğlu okumak nasıl olur diye merak ederek okuyorum. Başlarda çok şaşırmıştım, umarım sonunda da şaşırırım. Haberdar ederim:))

      Sil
  3. Kar küresi çok güzelmiş, kedilerin de fotoğrafını isteriz ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra ig' ye koyuyorum aslında yazıyı yazdıktan sonra fark ettim buraya hiç koymamışım. En kısa zamanda koyayım:))

      Sil
  4. Yeni yıl, yeni güzellikler getirsin evine Sevdacım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Tülin Abla, hepimize güzellikler getirsin.

      Sil
    2. Teşekkürler Tülin ablacım hepimize inşallah :)

      Sil

Yorum Gönder