Bahar, bahar


Pazartesi dün adının hakkını verince yazı bugüne kaldı. O kadar yorulmuşum ki akşam konser vardı ona bile gidemedik. Bir de bu ara gözümü kapatıyorum uyuyorum, açıyorum sabah olmuş:((

Yıllardır ertelediğim bir okumaya başladım. Thomas Mann' in "Büyülü Dağ" kitabı okumazsam olmaz diyeceğim kitaplardan. İki cilt, tek kötü tarafı minik puntoları. Araya başka okumalarda ekliyorum. Acele etmeden yavaş yavaş okuyorum.



Ankara' nın en sevdiğim zamanları. Baharın buralara sihirli bir dokunuşu var. (Fotoya bakmayın  oraya muhtemelen peyzajcı dokunmuş olabilir :)) Etrafta ne kadar çiçekli böcekli yer var oraya atmak  istiyorum kendimi en azından bahar alerjim zıplayana kadar tadını çıkartayım:))


İlk kitabı "Kapalıçarşı "Cinayeti" nin yazarı Esra Türkekul' un "Cadıbostanı Cinayeti" nin çıktığını duyunca hemen aldım. Kahramanımız Berna' yı biraz daha durulmuş, oturmuş ve hatta kilo vermiş bulmak biraz şaşırttı beni. Esra Türkekul' un inanılmaz dili yine bir çırpıda okunan  kurgusuyla keyifli bir okuma yaşattı.

Keyifli bir hafta diliyorum, iyi bakın kendinize...

Yorumlar

Yorum Gönder