Günler birbirini kovalarken..



Sabahları insanın içini ürperten hava sonbaharın kapıda olduğunun habercisi. Sınavdı, taşınmaydı , yeni evdi, memleket halleri derken yaz geçiverdi. Gerçi yazın bitiyor olması Bilge'yi üzüyor. En çok çocuklar üzülüyor sanırım, ben alıştım galiba tüm mevsimleri sevmeye:))

Neyse bu arada Bilge' nin okul kaydını yaptırdım, piyano dersini ayarladım. Geçen hafta ilk dersini aldı. Daha önce ses çalışırken kendi kendine çalışıyordu. Bunu faydasını göreceği de açık evde artık akşamları yeniden müzik sesi var:))

Bana gelince bu aralar nefis kitaplar okuyorum. Armağan Tunaboylu kitaplarıyla tanıştım. Önce "Yıldız Cinayetleri" ardından "Resim Cinayetleri" pek güzeldi. Bu yıl Ursula K.Leguin külliyatını bitirmek niyetindeyim ama zor olacak gibi görünüyor. Daha önce "Marifetler" i okuduğum serini "Sesler" ve "Güçler" kitaplarını bitirdim. Çok ama çok güzeldi. Bu sabahta "Her Yerden Çok Uzakta" yı bitirdim. Bu kitap alıştığım Ursula kurgularında oldukça farklıydı. Jean Louis Fournier ' ın daha evvel "Dul" kitabını okumuştum. Geçen hafta "Asla Kimseyi Öldürmedi Benim Babam" ı okuyunca çok etkilendim ama asıl "Nereye gidiyoruz Baba" beni alt üst etti. Mutlaka okuyun derim.

Sinemada defalarca fragmanını izlediğimiz "Evcil Hayvanları Gizli Yaşamı" filmini izledik. Komikti ama itiraf edeyim fragmanları daha komikti:))

Bizde durumlar böyle...İyi bakın kendinize...

Yorumlar

  1. Kitapları hemen not aldım :)

    YanıtlaSil
  2. Kitap listesi baya kabardı sayende.
    Bilge nin müzik aşkına bayılıyorum. Kaç yaşında tanıştı Bilge enstrümanla?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel, dört yaşındaydı baleye giderken arkadaşımızın kızı keman çalıyordu.Çok istedi beş yaşını beklemek gerek demişlerdi.Beş yaşında keman çalışmaya başladı:))

      Sil
  3. Yazın bitmesi konusunda Bilge ile aynı düşünüyorum,pazar günü yaşadığım pazartesi korkusu gibi birşey bu :(( Okul kayıt işlerinin bitmesi rahatlatıyor,hayırlı olsun :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Antalya' dan Ankara'ya taşındığımız ilk birkaç yıl böyle hissetmiştim. Sanırım bozkır insanı biraz değiştiriyor:)) artık alıştım sanırım. Okul işini halletmek üzerimden büyük bir yükün kalkası gibi oldu. Hayırlı olur inşallah bizden de kocaman sevgiler...

      Sil

Yorum Gönder