Günaydın...

Günlerdir ilk kez bu sabah iyi uyandım. Öksürmeden, burnumu çekmeden, şükür.Gün erken başlayınca öğlen kafam düşüveriyor:)) hemen bir az şekerli türk kahvesi gözlerimi açık tutmamı sağlıyor.Yürümeye devam ediyorum, havalar bozacak gibi. Dün 3.5 km yürüyebildim. Akşam üstü çıkıp beş km. tamamlarım diyordum, yağmur yağınca yapamadım:(( Bilge ödevleri bitirince Ps açtı. Dans programı var, ekrandaki hareketleri yapıp puan alıyorsun. Çok eğlenceli, Bilge' yle güle oynaya bir saat dans ettik. Yürüyemediğimiz de yapalım dedik. Gerçekten çok komikti. Özellikle her dansın sonunda kamera da kendimizi izlemek:)))

Bilge' yle "Kraliçeyi Kurtarmak" kitabına devam ediyoruz. Bilge okula da götürdüğü için benim okuyamadığım kısımları önce bana anlatıyor.

Ben de en sevdiğim polisiye yazarlarından Jean Christophe Grange' in son kitabı"Lontano" ya başladım. Kitap sürükleyici, ama baskı çok kötü sayfaları çevirirken korkuyorum elimde kalacak . Kitap çok kalın diye mi böyle yapmışlar anlamadım ama iyi olmamış.

Neyse ben kaçıyorum, iyi bakın kendinize...

Yorumlar

  1. Geçmiş olsun.

    Kraliçeyi Kurtarmak'ı çok sevmiştim hatta tekrar okurum diyordum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel kitap ama değil mi:)) Bilge yazarın matematiği sevmeyen oğlu için yazdığını duyunca daha bir sevdi:))

      Sil
  2. Ben de tekrar okurum, Haritada Kaybolmak da öyle. İkisi de epey neşeli.
    Yeniden çok geçmiş olsun.
    Dans Programının adı nedir? İnternette var mı? Merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esracım çok sağol Haritada Kaybolmak da sırada:)) Dans programı Just Dance. Bizde PS3 de yüklü ama çok keyifli, şiddetle tavsiye ederim:))

      Sil

Yorum Gönder