Tatil Etkinlikleri

 Sevdim ben bu tatili, üstelik şimdiye kadar geçirdiğimiz en verimli sömestr tatili bence.  Sabahtan ofise gidiyoruz. Bilge yine elinden telefon ve tableti düşürmüyor ama aralara kitap okuma, film izleme, Efes' le kudurma ekliyor:)) Bir de günlük elli test çözüyor. Hava o kadar soğuk ki mecburen içerilerdeyiz. Perşembe günü Erimtan Müzesi' nde "Bir Dilek Tut "etkinliğine katıldı. Dileklerini kilden tablete yazıp fırınlamışlar. Cuma günü ikimiz de çok hasta olmamıza rağmen Şinasi Sahnesi' ne gittik. Gayri Resmi Hürrem oyununu izledik. İki perdelik oyunların ikinci perdesinde Bilge genellikle uyuya kalıyor. Bu oyunu pür dikkat izledi. Güzeldi, beklediğimden daha iyiydi.

 Pazar günleri yaklaşık bir aydır dokuzda başlıyor Bilge' nin piyano dersi. Hocası bir opera oyununda rol alıyor. Provaları oldukça yoğun, prömiyere kadar böyle olacak. Bilge dersteyken bizde Kızılay' ın
bomboş sokaklarında Efes' le geziyoruz. Sonra üşüyen totolarımızla kahveciye zor atıyoruz kendimizi.

Bu haftada aynısı oldu. Bilge' nin dersi bitince erkekleri eve yolladık. Bilge' yle bir şeyler yedikten sonra Opera binasına yollandık.
Daha önce bize uzak bir sahnede oynadığı için gidemediğimiz Kalp Korosu' nu izledik. Kalp Korosu tamamen çocukların oynadığı sevgi dolu bir çocuk oyunu, gayet güzeldi. Çocuklar çok başarılılardı.
Keyifle izledik.


Yaşasın sanat diyerek kaçıyorum, iyi bakın kendinize...

Yorumlar

Yorum Gönder