Tatil Filmleri

 Upuzun bir izlenecek film listemiz var Bilge' yle. Listeyi ben hazırladım. İmkanı yok bitiremeyiz tatilde ama olsun, bir kenarda dursun:))
İlk filmimiz 2016 ABD yapımı, yaklaşık 1,5 saatlik bir animasyon. Kubo ve Sihirli Telleri. Oldukça hoş, sihirli ve sevgi dolu. Çok sevdik, sonra Bilge ofiste bir de İ' yle o kadar yani:))
 Fantastıc Beasts ikinci filmimiz. JK. Rowling' in fantastik ansiklopedisinden uyarlama film özellikle görsel bir ziyafet. Kadro gayet sağlam; Eddie Redmayne, Colin Farell var. Macera ve çok çok fantastik bir film.

Ve son film evde herkes sıkıntıdan patlarken ve ben filmi açarken dudak bükerken pek sevdikleri Roald Dahl's Esio Trot. Roald Dahl' ın "Kaplumbağa" kitabının kitap uyarlaması. Dustin Hoffman ve Judi Dench bir harika. Bay Hoppy'nin muhteşem balkonunu görmek bile insanın içini açıyor.


Bu arada tatil boyunca Opera Sahnesi, Şinasi Sahnesi ve Akün Sahnesi arasında mekik dokuyacağız. Bir sürü bilet aldım. İyi gelecek bize eminim. Kaçtım ben bugün Erimtan Müzesi'nde bir etkinliğe götürüyorum Bilge' yi. Arada masamın üstündeki işleri halledeyim bari:))

Yorumlar

  1. Biz Ece ile daha o aşamaya gelemedik ne yazık ki. Film zevklerimiz çok uyuşmuyor. Hele film sarmadıysa çenesine vuruyor resmen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilge eskiden beri film izlemeyi çok sever ama seveceği film bulmak gerek. Her izleyelim dediğim filmi de izlemiyor aslında bir yerde iyi nihayetinde onlarında zevkleri ve tercihleri olması güzel bence:)

      Sil
  2. ah kaplumbağalı film harikaydı. seyretmiştim.. diğer filmler için bişi diyemiycem uzakdoğu animasyonları pek ilgi alanım değil.. iyi tatiller iyi seyirler

    YanıtlaSil
  3. Harika plânlar :) Biz de cuma akşamına konser bileti aldık ama kar diyorlar bakalım gidebilecek miyiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim de bu akşam Tiyatro biletlerimiz var:)) umarım gidebilirsiniz Handancım:))

      Sil

Yorum Gönder