Yeni Hayat

 Evet yeni bir can sahiplenince yeni bir hayatınız oluyor. Birbirimize yeni yeni alışıyoruz. Cinsinin de vermiş olduğu sevimliliğin yanında sakin bir köpek Efes. Gezmeye bayılıyor, kedi kovalamaya doyamıyor. Beraber yürümeyi öğrenmeye çalışıyoruz, Allah' tan ufak tefek bir kadın değilim:))yoksa peşinde sürüklenebilirim.
 Bilge' nin kıyafetleri omuzlarından geçmeyince benim dolaba dadandı:))
tabi köpüş kıyafeti satılan yerler olduğu aklımıza geldi:)) Yakında oyuncak bağışı isteyebiliriz, zira halatları bile kemiriyor, toplar bir varmış bir yokmuş oluyor. Evde yalnız bırakmadık hiç. Mutlaka yanında birimiz oluyoruz. Mobilyaları kemirmiyor merak etmeyin. En güzel haberse uzun süredir odasında yatmaya korkan Bilge' nin Efes geldiğinden beri odasında yatması. Odası daha düzgün, ortalıkta kıyafetlerini bile bırakamıyor:))
Kolay değil mesela eve bakıp "aman yarın süpürürüm" diyemiyorsunuz. Elbise fırçası, halı fırçası, tüy rulosu yakın arkadaşlarınız oluyor. Nette mamasını daha uygun fiyata alabilir miyim araştırmaları, sabahın köründe ağzımızdan buharlar  saça saça dolaşmak, keza akşam da öyle. İnsanların tuhaf bakışları, abartılı korku ifadeleri... Ama saf bir sevgi bu, her şeye değer...

Biz de durumlar böyle, iyi bakın kendinize

Yorumlar

  1. Çok büyük sorumluluk haklısın ama çok güzeelll :)))
    Nasıl da güzel bakıyor kıyamam ♥

    YanıtlaSil
  2. Çok sevimli ama bence de büyük sorumluluk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Köpüşünü seven sorumluluğunu alır yeni sloganım:))

      Sil
  3. evet zor tarafları yok mu? Hem de çok fazla fakat o sevimlilik, hayata kattığı neşe, heyecan her gün yeni bir macera.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen her gün ayrı bir güzellik, bir de pek güzel ya:))

      Sil
  4. Günaydın , ne de güzel yaptınız . Ne zamandır İnstagram da yazacaktım köpiş mi aldınız diye . Pek de güzelmiş , bilge ye güzel bir yoldaş olmuş. Hışgelmiş Efes ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nesrinim hiç hesapta yoktu, giriverdi hayatımıza:))

      Sil
  5. Evin içinde zor değil mi köpek beslemek?
    Ben de çok istiyorum ama evin içinde yapabileceğimi sanmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka yerde bakma şansım yok ki:)) Keşke bahçeli bir evim olsaydı, canı istediği zaman dışarı çıkabilseydi. o zaman da evde olacaktı gerçi:)) Aşılarını, kontrollerini düzenli yaptırdıktan sonra sağlık açısından hiç tehlikesi yok. Evi daha çok süpürüyor, daha çok toz alıyorsun o kadar da olsun diyorum:))

      Sil
  6. aaa ne güzel ve çok büyük casaret,kutlarım sizi :) yeni can yeni heyecan :)biz de çok istiyoruz ama bakımı daha rahat olduğundan kedi düşlüyoruz. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili lovehouse çok tesekkurler eger sahiplenmek istiyorsaniz ertelemeyin derim müthis bir duygu çünkü sevgiler...

      Sil

Yorum Gönder