Okuduklarım

 Haftanın sonu gene geldi, güdük şubat ya ondan, bir de kış olacak o kadar değil mi?
Haftayı okuduklarımla kapatayım.
Bırak Üzülsünler/ Özge Samancı: Türkiye' de Büyümek... Bunu yazar ve çizersin beğenilmez mi? Hepimizden bir parça, hatta eş dost ve düşman bile orada. Pek bir güzel, içten de canım benim niye o kadar pahalı.49 TL ben gibi kitaba verdiği paraya hiç acımayan bir tipin bile kaşını kaldırdı havaya. Neyse güzel olmuş, yolu açık olsun. Bu arada Bilge' de kaptı elimden ergenliğe kadar olan kısmı okuyup önce bol bol gülüp ardından "yazııık" demeye başlayınca bıraktı. "Büyüyünce okurum "dedi:))
 Ah Mercimeğim/ Mustafa Çiftçi: Daha evvel "Bozkırda Altmışaltı" yı okuyup çok beğenmiştim. Ah Mercimeğim' i görünce hemen aldım. Bir oturuşta bitti zaten. Naif duygular, Bozkır adabı, Bozkır şivesi, çok güzel...çok keyifli.
Bugün Bize Kim Geldi/Sezgin Kaymaz: Ben bu kitaba bayıldım, tadı damağımda kaldı. Daha önce de bahsetmiştim pazar öğleden sonramız bu kitapla geçti, ben okudum bizimkiler dinledi...Gül gül kırıldık, ne iyi geldi anlatamam. Kesinlikle okuyun derim, başkada bişiycik demem:))

İyi bakın kendinize...

Yorumlar

  1. Aynı şeyi düşündüm biliyor musun?
    Kitaba verilen paraya hiç acımam ama bazı rakamlar gerçekten durup düşündürüyor.
    Ben ödünç aldım mesela ama kitaplığımda olmasını isterim ilerde :)

    Sezgin Kaymaz'ı okumadım, bu kitabıyla ilgili güzel yorumlar okudum. Senin yorumun da ayrıca önemli.
    (iş yerinde yorum yazabiliyorum, yaşasın:)
    Öperimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Esra sinir bozucu bir durum, insanlar okumuyor diye şikayet ederken, vergi yükü yüklenmişken neyin kafası bilemiyorum ne diyeyim:( Sezgin Kaymaz okumaya bu kitapla başlayabilirsin, eğlenceli bir seçim olur bence,öpüyorum sevgiler

      Sil
    2. D&R internet sitesi alışverişinde 37 tl ye satıyor

      Sil
  2. Sezgin Kaymaz'ın kitaplarını seviyorum :)

    YanıtlaSil
  3. "Bırak üzülsünler" neden bu kadar pahalıııı diye haykırdığım bunun yanında indirime girmesi için dua ettiğim ve çokça sabırsızlandığım bir kitap :)
    Sezgin Kaymaz ile tanışmamız "Kün" ile olmuştu. Ve Kün'ün içindeki o Konya şivesi beni çok uzaklaştırmıştı kitaptan ve bir daha da buluşamadık Kaymaz ile o izlenimi silecek bir kitabını bekliyoruz. Bu kitap o kitap olabilir mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Çocuklu Hayat, Kün ilk başta bu duyguyu sanırım çoğu insana yaşatıyor. Kardeşimde aynı şeyi dillendirmişti yarısından sonra kitap öyle bir sardı ki, kitaba haksızlık ettim dedi. Bence bu kitabıyla barışabilirsiniz:)) Kitap bence Türkiye standartlarına göre çok pahalı, yayın evi bir süre sonra indirim yapmak zorunda kalacaktır diye düşünüyorum...sevgiler

      Sil

Yorum Gönder