Tatil Biterken

 Düşündüğümden keyifli bir tatil oldu, üstelik Bilge' de aynı fikirde.Dün akşam Opera Sahnesi' ne gittik. Amedeus Balesi' ni izledik. İki perdeydi.
 Ben çok beğendim Orkestraya bayıldım bence sırf orkestrayı canlı dinlemek için bile gidilir. Balenin hakkını yemeyeyim. Ben çok beğendim, dekorlar, kostümler ve tabi ki dansçılar harikaydı. 2. perdede Feryal Türkoğlu söylediği aryayla beni benden aldı. Bilge genelde 2 perdeli temsillerde sıkılıyor sonuna doğru biraz mırın kırın etti ama sabah kahvaltıda babaya heyecanla anlatıyordu:))
 Tatil filmleri listemden üç film izledik bu hafta. İlki Brothers Of The Wnd çok güzel filmdi. Baş rolde Jean Reno ve Manuel Camacho oynuyordu. Yuvasından diğer kardeşi tarafından atılan kral kartalı bulup büyüten Lukas' ın hikayesi. Kartala Habil ismini koyan Lukasa bu hikayede Jean Reno rehberlik yapıyor. Tabi Bilge' ye Habil ve Kabil' i anlatmak bana kaldı, çok anlam veremedi:(
 A Walk In the Woods çok keyifli ve muhteşem görselleri olan bir filmdi. Eksi 17 dereceleri gördüğümüz bu günlerde iyi geldi. Baş rollerde Robert Redford ve Nice Nolte oynamış. İki eski arkadaşın son maceraları, uzun bir yürüyüş. Çok sevimli ve keyifliydi.
Ve Moana , kabile reisinin kızı. Çalınmış bir kalbi sahibine geri vermesi gerekiyor. Çok ama çok güzel bir animasyon. İçinizi ısıtacağı garanti.

Bu arada Oscar adayları filmleri izlemeye başladım aslında geç kaldım ama yetiştiririm sanırım:))
İki film izleyebildim daha. La La Land ' a çok ölüp bitmedim aslında romantik biriyim de ama etkilemedi beni. İkinci film Moonliğht  daha iyiydi. Daha detaylı yazarım sonra.

Keyifli bir hafta sonu diliyorum...

Yorumlar

  1. A Walk in The Woods sırf manzara için bile değerdi Nick Nolte da cabası. Harika bir oyunculuk çıkartmıştı. Ne zaman rastlasam izliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Gayet verimli bir ara tatil oldu size :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder