Hafta Sonu


Cumartesi sabahtan öğleye kadar evin içinde koşturdum durdum. Bilge'yle hazırlanıp piyano dersine gittik. O dersteyken ben de kitap okudum. Melike Uzun' un Soğuk ve Temiz kitabına başladım. Oldukça ilginç bir anlatıydı. Pazar akşam üzeri bitirdim.
Ders çıkışı alışverişe gittik. Bilge kendine kazaklar almaya kalktı. İçinden en beğendiğini alabileceğini söyledim, baştan da para konusunda limit koymuştum. Artık kadın bölümünden giyindiği için pek bahtiyar lakin beni dipsiz kuyu falan sanıyor. Onu da alayım, bunu da alayım. Neyse içinden en beğendiğini aldı. Eve geldik, poşeti attı bir kenara. Bu konu da bir şeyler yapmalı...



Akşam tiyatroya gittik. Tek kişilik  Patric Süskınd' ın Kontrabas oyununu Olcay Kavuzlu yorumuyla izledik. Çok iyi bir performanstı. Ziraat Sahnesi' nde ilk kez oyun izledik, küçük ama sevimli bir sahne. Oyunu Bilge' de sevince, adım Bahtiyar, döndük eve:))


Pazar günü hava yağmurluydu, bütün gün evdeydik. Koca kahvaltı hazırladı, ben evi pakladım, Bilge ders çalıştı sınavları var, Efes evin her köşesinde vurdu kafayı yattı:)) Biraz dizi izledim, biraz resim çiziktirdim, Koca bir film izliyordu Hitler' in bir şekilde günümüze dönmesiyle ilgili arada ona baktım.  Bilge 'yle yüzünü temizlemesi sivilceleri için  karşılığında kitap okuma pazarlığımız sonucu  yirmi sayfa kadar sesli okudum:)) hâlâ bunu seviyor olmasına şaşıyorum:)) Sonrasında da uyumuşuz zaten.

Bu sabah yine yağmur var, Bilge' ye zorla içlik giydirdim:)) Ben ayaklarımda çizmeler, kafamda berem balıkçı Fadime kıvamındayım. İncesaz var bu sabah çalma listemde. İyi bir hafta olsun...

Yorumlar

Yorum Gönder