Yağmurlu Salı

Sabah Bilge' yle binadan çıkarken şakır şakır yağan yağmuru görünce ben eve gidip şemsiyeleri aldım. Servis beklediğimiz yere doğru yürümeye başladık. Bilge anne sana bir sır anlatayım mı dedi. Sen bilirsin dedim. ne tatlıyım değil mi merakımı hiç çaktırmadım. Arkadaşım E' nin babasını dolandırmışlar, ...TL' lerini altı haneli bir rakam almışlar. E. çok üzülüyor, annesin arabasını filan satacaklarmış dedi.Üzüldüm, E' ye söyle annesi babası çözer bu işi, canını sıkmasın dedim. Bizim ki anne bizi de dolandırırlar mı? diye sordu. İmkansız dedim, şaşkın niye ki dedi. O kadar paramız yok ki dedim. Ha...iyiymiş o zaman dedi:)) Sonra bereler de ki ponponun nereden çıktığını anlattı. youtube dan öğrenmiş. Servis geldi, sabah sohbetimiz sona erdi. O okula ben eve geldim. Efes bu sabah daha iyi görünüyor. Dün ödümü koparttı, kafasını kaldıramıyordu. Veterineri aradım, biraz bekleyelim daha kötü olursa ben gelir bakarım dedi. Allahtan daha kötü olmadı. Yanına yatıp, soğuk ayaklarımı ısıttım. Kitabımı okudum, yarım saat geçti kahvaltı hazırlamaya başlamalı derken kitapta hiç beklemediğim biri öldürüldü. Ben şok birazdan okumaya devam edeceğim. Dün akşam spora gittim, bir saatten fazla çalıştım, çok yoruldum ama iyi geldi. Akşam erkenden uyuya kalmışım. Bu arada kilo vermem bir aydır durdu. 71 de takıldım. Vücudumu şaşırtmam filan gerekiyormuş. tamda bu havadayım hani. bakalım, biraz araştırmalı, okumalı...

Black Mirror oldukça ilginç, iki bölüm izledim. Birbirinden bağımsız bölümler. Hatta bölüm yönetmenleri de farklı sanırım.
 Bilge' nin Türkçe yazılısı bugünmüş, bakalım, ne yapacak...Akşama ne pişirmeli, hiç bilmiyorum. Annem dün fizik tedaviye giderken evin anahtarını almayı unutmuş. Kapıda kalmış, şaşkın beni aradı. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor derken içim cız etti. Şu fizik tedavi işi bir bitseydi, kadının sinirleri bozuldu resmen.
Neyse ben kitabımın devamını okumaya gidiyorum, iyi bakın kendinize...

Yorumlar

  1. Ben de spora gitmek istiyorum. Hatta Ece ile gitmek istiyorum. Ama akşamları gidecek enerjiyi kendimde bulamıyorum.
    Annene acil şifalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım akşam ilk başlarda zor oluyor, ben akşam yemek de yemediğim için spor sonrası pilim bitiyor. Ben de Bilge' yi götürmek istemiştim ama yaşı henüz küçük dediler. Aslında en güzeli açık havada yürümek ama Bilge çok tembel zoraki yürütebiliyorum:))Teşekkür ederim.

      Sil
  2. Black Mirror'dan sonra sosyal medya hesabını kapatan bir Rus ile tanışmıştım. Cidden izlenmeye değer bir dizi, bazı durumlar tokat gibi iniyor insanın yüzüne. Efes topişine geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Yazdan Kalan gerçekten düşündürüyor insanı ve şöyle bir sarsıyor. Efes toparladı şükür teşekkür ederiz, sevgiler

      Sil

Yorum Gönder