Diziler, diziler...



Dizi izlemeyi seviyorum, aslında film izlemekten daha çok seviyorum. Bu ara izlediğim dizilerden bahsedeyim bugün dedim.
This is Us en sevdiklerimden. Geçen yıl Sevgili Leylak Dalı tavsiye etmişti. 2.sezonu devam ediyor. Farklı kurgusu, samimi ve duygusal anlatımı çok etkileyici. 

Elementary yıllardır izlediğim bir dizi. 4. sezonu izliyorum. Sherlock Holmes hayranı olduğumu hep söylerim bu dizide günümüze uyarlanmış Sherlock hikayelerinden oluşuyor. En ilginç tarafı Sherlock' un arkadaşı Doktor Watson dizide bir kadın ve Lucy Liu oynuyor. 


Full House hatırlarsınız 1987-1995 yılları arası yayınlanan bu diziyi. O zamanlar merakla beklerdim. Şimdilerde vakit buldukça Bilge' yle izliyoruz, çok keyifli. Netflix' te Fuller Hose olarak yirmi sene sonraki halleriyle devam ediyor ama ben onu sevmedim. Geçmiş daha güzel, daha az abartılı ve daha çok duygusal. 


Speechless o kadar güzel ki sevgili Saçaklı'nın Not Defteri  nin tavsiyesi. Komik bir aile dizisi, ailenin en büyük çocuğu JJ.  serebral palsi hastası, anne baba ve diğer iki kardeşiyle birlikte yaşadıklarının komik ve duygusal hikayesi. 2 sezon ve bölümler yarım saatten kısa.

Ben biraz Speechless izlemeye gidiyorum, iyi bakın kendinize...

Yorumlar

  1. Speechless'i merak ettim. Bir ara bakıyım ben bu diziye.
    Tavsiyelerin için sağol canım benim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şebocum ne demek her daim biliyorsun, öperim:))

      Sil
  2. This is us çok severim. Ahh Full House çocukluğumda ne çok izledim onu :) Tekrar izlemek güzel olur aslında, Speechless hiç duymamıştım. İlgimi çekti
    Güzel liste, teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ezgi ne güzel ortak paylaşımlarımızın olması, konseri kaçırmışım ona yanarım yalnız:((

      Sil
  3. This Is Us gerçekten çok kaliteli bir dizi.
    Speechless'ı da duydum, en kısa zamanda başlamak farz oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sibelynka bence seveceksiniz o kadar güzel ki

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Sevgili Yazdan Kalan listemde var ama bir türlü sıra gelmedi:))

      Sil

Yorum Gönder