Hafta Sonu


Hafta sonunu en iyi tanımlayan kelime evde siftinmek olurdu sanırım.Gerçi cumartesi sabahtan Bilge' yi piyano dersine götürdüm ve akşamına Leylak Dalı' mla buluştum. AST' da "Bir Valize Ne Sığar Ki" oyununu izledik. Oyun beklentimin çok çok altındaydı ama olsun dedik, birlikte güzel vakit geçirdik.

Hafta sonu A.Nanetti' nin Mistral' ini bitirdim. Çok kötüydü. nerede Dedem Bir Kiraz Ağacı nerede bu kitap. Çok şaşırdım, hatta biraz da tırstım. Çocuk kitapları okumak keyifliydi, gençlik kitapları hep böyleyse bittim ben. Aşklı meşkli, öpüşmeli koklaşmalı... iyi ki Bilge sıkıldım diye bırakmıştı:)))
Mehmet Eroğlu' nun Edebi Aforizmalar' ına başladım. Oldukça ilginç, hem yazarın hayatı, hem de kitaplarından aforizmalar birlikte hoş bir seçki olmuş.
Bilge' yle matematik ve fen derslerine çalıştık, Koca hainlik yapıp tüydü. Speechless' i bitirdim. İki bölüm Black Mirror, bir kaç bölüm de Elementary izledim.

Evle hiç ilgilenmedim, çamaşırları yıkamadım, önceden yıkayıp kuruttuklarımı  yerleştirmedim. Yemekleri Koca yaptı, hiç itiraz etmedim:)) Adım hedefimi bile dün tutturamadım. 
Bu hafta da böyle oldu lakin pazartesi hızlı başladı. Ofiste bir dolu iş birikmiş, onları toparlıyorum şimdi. Hadi ben kaçtım, iyi haftalar olsun...

Yorumlar

  1. Ben de haftasonu hiç iş yapmadım, şimdi her oda ayrı üzerime yürümekte :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Şebocum teşekkür ederim size de iyi haftalar:))

      Sil
  3. Kaç gündür sorucam, unutuyorum. Speechless'ı nasıl buldunuz? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Saçaklı bayıldım nasıl güzeldi çok teşekkür ediyorum hem gülüp hem üzülebildiğim tek dizi

      Sil
    2. Üzülme kısmı hariç, oh iyi sevindim :) milleti darlıyorum durmadan, boşa çıkmasın :D

      Sil
    3. Ay olur mu öyle iyi ki varsın 😘😘😘

      Sil

Yorum Gönder