Hafta Sonu

 Cuma günü Bilge'yle gitmeyi düşündüğümüz filmin gösterimden kalktığını görünce, sinema işini pazar gününe erteleyip, okul çıkışı biraz alışveriş yapıp ofise geldik. Ofisten eve geçmemiz baya geç saati buldu.
Cumartesi sabah kahvaltımızı biraz geç yapıp piyano dersine gittik. Çıkışta yine biraz dolaşıp eve geldik. Akşama kadar evde oyalanıp, akşam Ankara Sanat Tiyatrosu' na gittik. Kızçem locada izlemeye bayıldı delü çocuk işte. 
Beni Bekleme oyunu oldukça etkileyiciydi. Bir kere oyunun yazarı oyuncularından biri Yeşim Dorman' dı. Daha evvel başka bir oyunda izlemiştim ama bu oyunda sahnede devleşti.Ardından Trt dizilerinden çok sevdiğim Nusret Çetinel ve oğlu Efe Çetinel. Oyun boyunca gülüp, oyun sonunda küt diye içimize oturdu.
AST' da izlemediğimiz bir oyun kaldı, ona da mart ayında gideriz umarım.


İnferno bitti, oldukça ilginç bir okumaydı. Ay sonunda detayları yazarım. Cuma günü Bilge' yi almadan önce biraz dolaştım. Yapı Kredi Yayınları' nda görevliler çok tatlıdır, uzun uzun sohbet ettik. Yeni başlayan, genç bir arkadaş Demiz Özlü' nün Güvercinler ve Matmazeller' ini tavsiye etti. Aslında pek sevmem dedim, ben de sevmem ama bu öyküler güzel dedi. Kitabı yarıladım, sahiden de güzel.
Pazar sabahı Koca' yı da alıp yakındaki Avm' e sinemasına Black Panther in ilk seansına girdik. Üç beş kişi anca vardı salonda. Ailecek Marvel Stüdyoları hayranı olduğumuz için severek izledik. 3D beni biraz rahatsız etse de çok takılmadım. Eve dönerken Efes'e ödül maması , bana  kahve, Bilge' ye kurabiye, Koca' ya kestane şekeri stokladık. Öğleden sonra elinde kocaman bir çiçek demetiyle kuzenim geldi. Akşamı ettik. Balık yapmıştık, aslında hamsi beni rahatsız ediyor, bile bile yedim ve tüm akşamı kusarak geçirdim. kendime bolca küfür ettim. Sabah güzel uyandım, ama sağ tarafım ağrıyor sanırım, kusarken kasıldı mı ne bilemiyorum. Bir kas gevşetici aldım...

Sabah ofise geldik, bir dünya iş birikmiş, ufaktan onlarla uğraşmaya başladım.
Öyle işte.

Yorumlar

  1. kitabı merak ettim henüz okumadığım yazarlardan.. loca'dan izlemek benim de hayalim ama bir türlü olmadı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Emine kitabı yeni bitirdim Demir Özlü' nün bir nevi arada kalmış diğer kitaplarına girmemiş öyküleri.Fena değildi ama kısa kısa olması özellikle sonlara doğru biraz sıkılmama neden oldu. Hayalinin tez vakitte gerçekleşir umarım, sevgiler...

      Sil

Yorum Gönder