Haftanın özeti

Geldik yine haftanın sonuna. Haftanın başı bahar hatta yaz, sonu bildiğin kışa çevirdi. Mart ayıdır olur o kadar illaki nazlanacak, tutarsız olacak.

Bu hafta bitirmeyi düşündüğüm iki kitaptan Fantastik Edebiyat bitti. Sanırım üç ayda okudum. Bu tarz okumalar benim için ders çalışmak gibi, altını çize çize notlar ala ala okuyorum. Son bölüme doğru Edgar A. Poe incelemesi de benim için bonus oldu. Nisanda Poe' nun bütün öykülerini okumayı planlıyorum.

Ferit Edgü' nün bütün öykülerini topladığı Leş se tadını çıkartarak okumaya devam ediyorum lakin arka arkaya öykü okumak hiçte kolay değil. O yüzden Ferhan Şensoy' un İngilizce Bilmeden Hepinizi I Love You kitabına başladım, oldukça keyifli bir okuma olacağa benzer.

Gelecek hafta sonu için tiyatro bileti aldım. Dizi izledim, bahar temizliğine niyetlenip niyetlenip vazgeçtim. Yağmur yağdığında sevindim:))

Bu hafta üç kez spor salonuna gittim, bugün de gidersem dört olacak.Uzun süredir iki günün üstüne çıkamamıştım. Bacak hareketlerine ağırlık verdim, çok fena oldu, garip yürüyorum:))

Seramik dersine gittim, kupa yaptık, geçen haftaki tabağım kırılmış,daha ufak bir tabak yaptım.
Çıkışta Resim Heykel Müzesi' ne uğradık. Osman Hamdi ve Fikret Mualla salonları kapalı, müze de tadilata girecekmiş ama yine de güzeldi. Bahçesi de pek bir güzel olmuş.

İlk kez smoothie yaptım, Bilge' yle yaşıt blanderımın bu işin üstesinden gelmesine acayip sevindim. Elma, maydonoz, salatalık, azıcık limon karışımı düşündüğümden daha güzeldi. Başka denemeler için cesaretlendirdi beni. Bünyeyi şaşırtma çabaları hep bunlar:))

Bu aralar bizim yatağın bazasına sırtını iyice yaslayıp yatan Efes' i yataktan kalkarken ezmek fobisi başladı bende. Zaten yatak boyunun 3/4 ' nü kaplıyor (kuyruğunu da hesaba katın) bir tarafına basmayayım diye nasıl kalktığımı siz düşünün. Bence eğleniyor da, benim üstünden atlayarak kalktığımı görünce kafasını şöyle bir kaldırıp bana bakıyor, sonra kuyruk yere değiyor hızlı hılzı, pıt pıt:))

Yaşasın Cuma' yı, yaşasın cumartesiye çevirmeye karar verdim. Bilge' nin okul çantası o kadar ağır ki, iki gün omzum, sırtım tutmuyor. Cumartesileri zaten piyanoya gidiyoruz, çıkışta beraber takılırız dedim. Gerçi bizimki biraz bozuldu ama yapacak bir şey yok.

Hafta böyle geçti, hadi iyi bakın kendinize, keyifli bir hafta sonu olsun....

Yorumlar