Hafta Sonu


Yine yorucu ama bir o kadar da keyifli bir hafta sonu oldu. Cumartesi öğlene kadar yine evi paklayıp, öğleden sonra piyano dersine gittik. Çıkışta Bilge karnım ağrıyor deyince oyalanmadan eve döndük. 
Tolga Karaçelik' in Sarmaşık filmini izledim. Bir bölüm de üzerine  Şahsiyet izledim, mis oldu.  Akşama Bilge  toparlanınca Ziraat Sahnesi' ne Bankta İki Kişi oyununu izlemeye gittik. Oldukça iyi bir oyundu, sıkılmadan izledik.  


Pazar sabahı yine erkenden uyandım. Koca Efes'i gezdirip gelene kadar bir bölüm daha Şahsiyet izledim. Kahvaltının ardından yürüyüşe gittik. Hava pek güzeldi, yaklaşık beş kilometre yürüdük. Eve döndük, Koca pazar alışverişinden kurtardı beni. Kışlıkları kaldırdım, daha doğrusu bir kısmını kaldırdım. Kızılay' ın giysi kutusu için baya bir şey ayırdım. Yemekten sonra tiyatroya gittim. Giderken giysileri bıraktım. Ayrılık oyunu Şinasi Sahnesi' ndeydi. Biletimi alıp yan taraftaki kafeye oturdum. Kahvemi içerken Stefan Zweig' in Ay Işığı Sokağı nı bitirdim. Challangeın ikinci kitabı da bitti. Poe' nu öyküleri iyi gidiyor, diline alıştım ama henüz yarılayamadım:))
Oyun güzeldi, komikti ama ben yine beklentim yüksek gitmişim galiba, pek umduğum gibi değildi. Olsun ama  iyi oldu gittiğim. Eve geldiğimde bizimkiler  PS oynuyorlardı. Ben bir bölüm daha Şahsiyet izleyeyim demiştim ama uyuya kalmışım. Son bölümü bugün tekrar izleyeceğim:))

Yazarken yoruldum, bugünde pek sevimsiz bir pazartesi, neyse iyi bir hafta olsun...

Yorumlar

  1. Güzel bir hafta sonu olmuş. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Berlin Berlin aynen güzel bir hafta sonu oldu:))

      Sil
  2. Hep hevesleniyorum sizi okuyunca, gidiyorum nadiren ama fazla oturamama sorunum nedeniyle çok ara veriyorum böyle tiyatroydu, sinemaydı :) Ne iyi etmişsiniz keyifle geçmiş hafta sonu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Lovehouse size ne keyif veriyorsa, ne rahatlatıyorsa onu yapmaktan yanayım, çok teşekkür ederim, sevgiler

      Sil

Yorum Gönder