Sevgili Salı, Çarşamba ve Perşembe...

Pazartesi spora gittim, bacağım baya düzeldi, yine de temkinli yaptım tüm hareketleri. Eliptik bisiklet ve koşu bandı sürelerini azalttım, sonrasında sorun yaşamadım, sevindim.
Hafta sonundan beri masamda başlayıp, elimden bırakamadığım kitaplarla doldu. Dün Agatha Christie nin Dersimiz Cinayet kitabını bitirdim. Bilge daha bitiremedi, sinir oldu bana.                      

Salı günü evdeydim, yat yuvarlan yaptım. Sonra akşam üzeri mutfağa daldım, ekmek pişirdim.
Kitap okudum, dizi izledim, Bilge'yle test çözdüm.
Çamaşır makinesi bozuldu, bu sefer kesin gidici. Banyoda kirliler ufaktan bir tepe oluşturmaya başladı. Koca'ya bugün almadan gelme dedim, bakalım:))
Çarşamba günü, haftanın en keyifli günlerinden. Sabah işleri halledip on gibi Kale' ye gittim. Seramik dersi pek güzeldi. Fırından çıkan işlerimizin bir kısmını daha sırladık. Yeni bir şeyler denedik, iyi oldu. Son hallerini merakla beklemekteyim.
Ders dönüşü eve eşyalarımı bıraktım, Bilge' yi karşıladım. Hazırlanıp spor salonuna gittim. Bir bölüm Rita izledim. Veterinere uğrayıp Efes' in göz akıntısı için solüsyon aldım. Bir de ödül mamaları. Umarım kafası karışmıyordur, bu kadın niye beni ödüllendirip duruyor demiyordur mesela:))
 Kitap okurken uyuya kaldım. Sabah alarmdan önce uyanıp, Bilge' nin yanına gittim. Bilge' nin odası bahçe tarafında cik cik kuş sesleri odayı doldurmuş, nasıl güzel.Bilge gözünü açtı, günaydınlaştık, ne güzel kuş sesleri değil mi dedim puflayıp  sabahtan beri cik cik ne konuşuyor bunlar uykudan uyandırdılar  dedi:))
Aynaya baktım saçlarım ben diyeyim ikiz kenar üçgen siz deyin besin zinciri piramidi. Baya güldüm, sabaha kadar bir oyana bir bu yana dönüp durdum demek ki, normalde dik üçgen gibi oluyordu. Bu arada biri kafamı alıp kuaföre götürse, saçlarımı boyatıp geri getirse ne güzel olur diye de düşündüm mesela:))
 Kahvaltının ardından onu servise bıraktım, eve geldim balkona çıktım çiçekleri suladım. Bitler yüzünden epey hırpalanan limonumun dalında iki tane meyveye oturmuş çiçek gördüm, dünyalar benim oldu. Yarın da ofiste olacağım ama pazartesi Bilge'yle İncesaz konserine gidiyoruz, acayip heyecanlıyım:))

Yorumlar

  1. O biri benim kafamı da götürse :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidemedim Handanım kaldım bugün de beyazlarımla��

      Sil
  2. İncesaz konseri mii :) Ne güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Serpil ya hem de Bilge'yle gideceğiz daha ne isterim değil mi 😘😘

      Sil
  3. İncesaz konseri haaa ♥ Bak çok imrendim şimdi size...

    Seramiklerin bitmiş halini ben de çok merak ediyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şebocum konser harikaydı, sanırım bu hafta bitmiş halini göreceğiz içim kıpır kıpır meraktan 😄

      Sil

Yorum Gönder