Ve Cuma...

Bir hafta daha geçti... Akşama tiyatroya gideceğiz diye bugün program yapmadım. Bilge'yle akşamdan bozuğuz zaten. Mevzu sorumsuz ve gerçekten dağınık olması. Bu yaşlarda belki normal ama beni çok yoruyor artık, bir çare bulması gerektiğini hörtleye hörtleye söyledim. Bir de parmağımı sallayarak, yoksa şöyle yaparım böyle yaparım dedim. Ay zıvanadan çıktım resmen. Gerçekten çok yoruldum, sürekli onu yap bunu yap demekten. Kendi haline bırakmakta çözüm değil, b..nu çıkartıyor. Asker ocağı gibi her yere talimatlar yapıştıracağım...

Akşam o sinirle yaprak sardım.(aslında bugün saracaktım, geç olmuştu) Yaprağı çok çıkartmışım bir tencere sardım ama iç bitti yaprak bitmedi:)) Bugün de geri kalanı saracağım. Bir ara spora gider gelirim. Halıları yıkatmaya yolladım. Efes evde koşup koşup duramamak gibi, duramayınca koca totosunu sağa sola vurmak gibi durumlar yaşıyor.

Son aldığım petunyalarla fesleğenleri de yerleştirip, sonbahara kadar artık bir şey almamaya karar verdim, koyacak yer kalmadı.

Makyaj yapmayı çok seven bir tip hiç olmadım, hele fondotenler, pudralar hep bir ağırlık gibi geldi, kullanmadım. Arada bir yazın güneş lekelerime aklıma gelirse kapatıcı sürüyorum. Göz kalemi, azıcık far, rimel ve ruj daha ne olsun. Sol gözüm de hem astiğmat hem miyop var ve ben daimi gözlük kullanıcı arkadaşların göz makyajlarına ağzım açık baka kalıyorum. Göz kapaklarına şekillice nasıl sürüyorlar eyelinerı bilemiyorum. Ben yapamıyorum, yapabilirsem bile yamuk yumuk yarım saatte anca yapıyorum...sinir oluyorum...

Poe öykülerinin ilk cildi bitmek üzere, Anlatış' ın da ilk elli sayfası bitti, gerisi çabuk akar diye düşünüyorum. Ursula kitaplarında hep böyle oluyor bende.

Kitap siparişi verdim Kitap Yurdu'ndan. Bir kitaptan iki tane istemişim,üşendim aramaya,  umarım güzeldir de hediye edebilirim.

Keyifli bir hafta sonu olsun...

Yorumlar

  1. Ah arkadaşım, bıkkınlığını çok iyi anlıyorum ama üzülme hiç sakın. Zamanı geldiğinde hafif hafif değişim gösteriyorlar. Yapraklar çıktı çıkalı sürekli sarasım var benim de ;)) Geçen gün hırsımı alamayıp, tencereye sığmayan bir tencere kadarını da buzluğa attım, bir gün kurtarıcı olsun diye ;)) Okumalarına bayılıyorum, maşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ecehan umut var diyorsun yani:)) ben de bugün saracaklarımı pişirip buzluğa atayım diye düşündüm. Teşekkür ederim bu ara en iyi yaptığım şey okumak, sevgiler...

      Sil
  2. canım benim çocuklar da o yaşlardayken kendimi Trafik Polisi gibi görürdüm
    şunu yap! Şunu Yapma!!
    canım yaa yorucu ve zor tabi
    atlatırsın yakında merak etme
    bilgeyi ve seni öpüyorum
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mavi Anne çok teşekkür ederim sinir oluyorum ama sabırlı olayim o zaman bizde öpüyoruz 😘😘😘

      Sil

Yorum Gönder