Ben Geldim

Nerede kalmıştım, en son Efes keyifsizdi, veterinere götürdüm. Veteriner çok sıkıntılı bir durum olmadığını istersek kan değerlerine bakabileceklerini ama şu an (külliyatlı bir şey sanırım) çok gerekli olmadığını söyledi. Bir poşet yaş mama ve üç paket probiyotikle eve döndük. Paketin birini kullandım. Yaş mamayı görünce hastalığı falan attı bir kenara:)) Şükür toparladı. Dün de ofise gelmedik. Çok fazla şey düşünmeyip, parça parça hareket etmeye karar verdim ve güzel bir liste yaptım. İşlerimin hepsini toparladım. Bir tek spora gitmedim ama zaten alerjim yüzünden çok zor nefes alıyordum. Bugün daha iyice gibiyim, giderim diye düşünüyorum. Ofiste çok işim vardı, sabahtan da alakasız bir toplantı olunca seramik dersi haftaya kaldı.

Gökteki Bütün Kuşlar ı bitirdim, bir daha ne güzel kapağı varmış diye kitap almayacağım, uzun zamandır okuduğum en fena kitaptı.

Kitapçı Dükkanı da bitti yazarı Esmahan Aykol bir kenara not edildi, diğer kitapları da alınacak.

Duman  a başladım. Turgenyev okuması olarak. Başta biraz kastı bir dolu birbirine benzeyen Rus ismi ve kahrolası dip notlar. Kitabın ortalarındayım ve keyifli olmaya başladı.

Bilge' yle yaptığımız  A. Christie okumalarından On Küçük Zenci  sanırım bugün biter, Bilge' yi de
beni de acayip sardı.O okuldan gelmeden bitirip, sinir bozucu şekilde sonunu anlatmayacağım, meraktan pörtleyecek:))

Fotoğraftaki fasulye Bilge' nin fen dersi için pamukta çimlendirdiklerinden, kıyamayıp çiçeklerin yanına dikmiştim. Allahım fasulye vermiş:)) Ben de pencere demirine iple bağladım belki biraz daha verir:))
Gilmore Girls izlemeye başladık. Pek sevimliler.

Efes ofisteki bir kaç sineğin peşinde, azıcık işim kaldı onlar bitsin ben de kitap okuyacağım.

Kalın sağlıcakla...

Yorumlar

  1. Hosgeldin canım benim efese de çok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim 😊keyifli okumalar dilerim 😊sevgiler bu arada mimledim seni 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sessizkaldım çok teşekkür ederim bu gün ufak bir yazı bıraktım mimle ilgili sevgiler...

      Sil
  2. Efes'e çok sevindim, fasulyeye de, bunca okunmuş kitaba da... Hadi kal sağlıcakla...

    YanıtlaSil
  3. Rus isimleri insanı dağıtıyor, bir insandan bazen adı bazen soyadı yok bir de lakapla falan derken bir sürü değişik isimle bahsedince insan hepten şaşırıyor. Kitabın başında isim listesi şart :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Handanım aynen dediğin gibi ama bu kitap Allah'tan başlarda çözüldü yoksa sahiden elimde kim kimdir diye bir şema hazırlayıp okuyacaksın:))

      Sil
  4. On Küçük Zenci'nin mini dizisi de var. Ona da vaktin olursa göz atmanı tavsiye ederim.
    Efesciğe bak mamayı görünce unuttu demek hastalığı. Kıyamam ona sevdim iyi olduğuna tatlı bıdığın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sibelynka okurken dedim kesin filmi vardır diye, yazdım kenara:)) Yaş mama için ruhunu bile satacağını bir kez daha gördük.Çok teşekkür ederim, sevgiler...

      Sil

Yorum Gönder