Hafta Sonu

Hafta sonu için planlarıma sadık kalamadım. Bir tek yukarıdaki etkinliğe gidebildim ona da yağmur balta vurdu. Sevgili Funda' nın bu etkinliğine gitmeyi sabırsızlıkla bekliyordum. Son anda Bilge' de gelmek istedi, sakıncası olmaz denince pazar günü belirlenen saate buluşma mekanındaydık.
Beni tanıyanlar bilir hep keşke burada doğup büyüseydim derim. Dün ise cumhuriyetin ilk kurulduğu zamanlarda Ankara' da yaşasaydım dedim. Funda bu konuda tam bir hazine öyle güzel öyle keyifli gezdirdi ki bizi Bilge gölgesi gibiydi. Beni bıraktı daha iyi duyayım diye Funda' nın dibindeydi. Burnumuzun ucundaki tarihi görmek sahiden çok etkileyiciydi ve artık etrafıma daha dikkatli gözlerle bakacağım.


Cumartesi sadece piyano dersine gidip hapşurup burunlarımızı sile sile eve döndük.Akşam konsere gidemedik zaten millet şampiyonluk kutlamaları için sokaklara dökülmüş. Gidemedik, gitsek dönemedim...
Film izledik, dizi izledik, hep izledik işte...

Dolapları ve bir iki işi de halledip listemden bir kaç maddenin üzerini çizdim.

Aziz Bey Hadisesi' ni bitirdim. Asuman devam ediyor.

Bu sabah Koca'mı göz doktoruna götürdüm. Sonunda ilk kez göz muaynesinden memnun çıktı. Gözlük siparişi verdik yedeğiyle birlikte.Hep kaybediyor ve en yakınındakinin yakın gözlüğüne el koyuyor:))

Havalar da sapıttı, çok feci yağmur yağıyor hatta abartıp doluya çeviriyor falan filan...

Neyse buralar böyle, iyi bakın kendinize...


Yorumlar