Hafta Sonu...


Günlerdir enerji seviyem diplerde, kitap okurken, film izlerken uyuya kalıyorum. Suçu havalara attım, çok ısındı ya ondandır kesin diye tembel bedenimi avutuyorum. Tabi bir de dış etkenler var bakınız ilk fotoğraftaki arkadaş misal bütün gün böyle yatıyor etrafta:))


Erlend Loe 'nin Doppler ini bitirdim. Keyifli bir kitaptı. Devamı da bu hafta raflarda olacakmış, çok vakitli bir okuma oldu benim için:))


Sineksekiz Yayınlarını yıllardır netten takip ederim ama hiç kitaplarını almamıştım. Perşembe günü üstelik saat 17' den sonra sipariş vermem rağmen cumartesi kargo gelmiş. Tabi ofis kapalı olunca bu sabah kargodan gidip aldım. Pakete iliştirilmiş ada çayı, küçük zarftaki mısır tohumları ve tabi kitaplar sabahı güzelleştirdi.

Cumartesi günü piyano dersi çıkışı Bilge' yle Dost' a uğradık. Ben evdeki kulelerimi düşünüp kitap almadım Bilge kendine Asi Kızlar Bilge Kadınlar kitabını aldı. Karakarga yayınlarından kollektif olarak çıkan kitaba  M.K.Perker' in illüstrasyonları eşlik ediyor. Sade ve keyifli bir dille yazılmış, ben akşam bitirdim tabi:))

Ayrıca tüm hafta sonunu Anne With an "e" nin 2. sezonunu izleyerek geçirdik. Nasıl güzeldi

H.G. Wells' in Dr. Moreau' nun Adası na başladım, ofis işlerini  kenara koydum yarın pazartesiymiş gibi yaparım, yeni gelen kitaplara da bakmak lazım hatırları kalmasın:))

İyi bakın kendinize...

Yorumlar