Hafta Sonu


Cumartesi öğleden sonra Bilge' yi piyano dersine götürdüm. Her zaman gittiğimiz sanat evinde tadilat olduğu için geçici olarak daha merkezde bir yere gittik. Bilge' yi bırakıp Dost Kitabevi' ne gittim. Kitapların arasında dolanırken baktım bir saat geçmiş. Bilge' yi aldım, yemek yedikten sonra eve döndük. Malum hafta sonu şurayı da süpüreyim, burayı da sileyim derken ben de birde Doppler' den kurtulayım durumu vardı. Kitap bitti (Bildiğimiz Dünyanın Sonu) ve ben hiç sevmedim sonlara doğru bildiğin işkenceye döndü.

Hafta Sonu iki film izledim. İlki Edebiyat ve Patatesli Turta Derneği  güzel bir filmdi, kafam dağıldı, iyi geldi.
İkinci film Seven Sisters/What Happend to Monday? kuzenimin aşırı tavsiyesi üzerine izledim, ilginç bir filmdi çok ölüp bitmedim ama yine de izlenir mi? izlenir diyeyim.
Ara ara Suits ve Younger ' ın son bölümünü izledim, pazar günü hiç dışarı çıkmadım. Uyduruk bir kek ve yine doğaçlama çikolatalı kurabiye yaptım. Bizimkiler silip süpürdüler. Sanırım denemelerim devam edecek.
Bu sabah Diktatörlerin Çocukları na devam ettim, az kaldı bugün biter sanırım, araya bir de Çehov okuması sıkıştırdım Altıncı Koğuş. 
Bilge Yapı Kredi Yayınları'nın çıkardığı J.K.Rowling serisinden Çağlar Boyu Quıddıtch okuyor, geçen hafta da Fantastik Canavarlar ı okumuştu. Bana kalırsa çizimlerine bayıldı, diğer kitabı da aldık sanırım tatilde otuz kitap okuma hedefini tutturacak. Gerçi yaklaşık on kadar ingilizce kısa hikayeler de var ama olsun, bence güzel okudu:))
   
Efes bildiğiniz tembel oğlan, bütün gün yattı yuvarlandı gerçi Koca' ya duygusal baskı yapıp kendini üç kez yürüyüşe çıkarttırdı:))

Bizde durumlar böyle, keyifli bir hafta sonu olsun...





Yorumlar

  1. Valla maşallah diyorum. Hem gezme hem ziyaret hem kitap hem film..
    Darısı başıma :)

    YanıtlaSil
  2. Bilge şahane kitap okumuş, tebrik ediyorum onu ♥
    Mutlu haftalar canım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şebocum sağ olasın iletiyorum kendisine:)) sana sa mutlu haftalar öpüyorum:))

      Sil

Yorum Gönder