Hafta Sonu

Hafta sonu sakin geçti.Cumartesi Bilge' yle piyano dersine gittik.O dersteyken ben parkta oturdum. Biraz kitap okudum, biraz güvercinleri izledim. Küçük termosta kahvem eşlikçim oldu.Bilge dersi bitince yanıma geldi o ara Koca aradı sizi alayım yakınım dedi. Süper oldu, Bilge çin  yemeğine bayılıyor. Ben çok ayıla bayıla yemiyorum ama Koca tatmayı bile reddediyor. Neyse Bilge' yle ikimiz gittik. Çubuklarla aramız iyice, o benim tabağından ben onun tabağından hım güzelmiş, bir dahaki sefere şunu deneyelim diyerek yemeği bitirdik. Eve yürüdük hava da mis gibiydi. Akşama şimşekler çaktı deli gibi yağmur yağdı. Pazar günü kahvaltı sonrası Bilge' yle kuaföre gittik. Ben saçlarımı boyattım, Bilge saçlarını kestirdi. Arada kaptırıp yediği tırnaklarına  manikür yaptırdı. Manikürlü  ellerine bayıldı.
Geçenlerde yogada gözlerimin üzerine konan lavanta kesesinin ne kadar rahatlatıcı olduğunu söylemiştim ya ,Bilge' ye de yaptım bir kese uyurken yastığının altına koyuyor.Sabah saçları lavanta kokuyor, o kadar güzel ki...
Bu arada yogayı hafta da iki derse çıkarttım kas hafızası için gerekiyordu, seviyorum da zaten, iyi olacak...
Çehov' un Vişne Bahçesi'ni ve Burhan Sönmez'in Masumlar' ını bitirdim. Poe öykülerinin ilk bölümünü bitirdim ama tamamını bitirmem bu ay zor görünüyor.
İyi bir hafta olsun...

Yorumlar