Hafta Sonu

Güzel bir hafta sonuydu. Cumartesi sabahtan balkonu toparladım. Biraz çamaşır, biraz ortalığı toparla, Bilge' yle Efes' in kudurmalarını izle derken on birdeki derse ucu ucuna yetiştik.
Çıkışta doğruca Bilge' yi kuaföre götürdüm.

Hafta içi başladığım Georgi Gospodınov' un  Doğal Roman ını bitirdim. İlginç bir okumaydı. Yazarın bir kitabını daha okumalıyım diye düşündüm.


Akşam Ziraat Sahnesi' nde iki oyun birden izledik. Aslında iki oyun izleyeceğimizi düşünmemiştik. Bilge geçen sene AST' ta izlediğimiz Efe Çetinel' i hemen tanıdı, çok şaşırdım. Sesinden tanımış öyle diyor:))  Oyunlar kötüydü diyemem ama oyunculuklar oyunculuklar güzeldi. Şöyle her şeyiyle güzel diyebileceğim bir oyun izlemek istiyorum.

Pazar sabahı yogaya gittik. Dönüşte biraz dinlenip kırılan klozet kapağının yerine yenisini almak için bir avmye gittik. Koca' ya o işi bırakıp biz Bilge' yle biraz dolaştık. Allahım nasıl kalabalık, işimiz biter bitmez arkamıza bakmadan kaçtık. Yalnız klozet kapağı fiyatına şok oldum (200TL) aman kırmayın, kırdırmayın, bize gelen misafir kırmıştı:((

Yemek yiyelim dedik, Bilge' yle arada gittiğimiz restorana gittik. Keyifli bir yemek oldu. Market alışverişini yapıp eve döndük. Efes pek coşkulu karşıladı bizi. Akşam Mowgli yi izledik. Ben tabi yine uyuya kalmışım. Gece üç civarı Efes yanıma geldi. Aramızda garip bir iletişim var. Kusacağını anladım, hemen koridora çıkarttım. İki posta kustu. temizledim derken yine bir bakıştık. Beş dakika içinde arka bahçedeydik çok fena ishal olmuş. Yağmur da yağıyor. Biraz dolaştık, üç beş defa daha oturdu kalktı. Eve döndük, hemen bir probiyotik verdim ve kuruttum. Sabaha kadar gözüm üzerindeydi. En son uyuya kalmışım, gözümü açınca ayakları havada uyurken gördüm. Sabah baya toparlanmıştı. Tabi ev halkı geceki maceramızdan ancak sabah haberdar oldu:))

Ofise geldik, işleri toparladım eve erken döneceğim. Neredeyse yirmi yıldır kullandığım bulaşık makineme veda edeceğim. Servis bugün yenisini getirecek. Onları karşılamam lazım, belki arada azıcık kestirebilirim.

Keyifli bir hafta dileğiyle...

Yorumlar