Hafta Sonu

Cuma günü evden çıkmadım, amacım kitabımı bitirmekti ve cumartesi sabah anca bitti. Usta ve Margarita' yı kız kardeşle bu ay okuyalım demiştik. İtiraf edeyim fantastik edebiyatı sevmeme rağmen zor bir okumaydı. Ama çok ilginç, çok inanılmazdı.

Pazar günü yine bir köpek misafir ettik. Erkek bir  cocker Tarçın. Nasıl sakin anlatamam. Efes' in parktan arkadaşı. Evde kalabalık bir gün varmış, sanırım güne katılan ablalar korkuyorlar ya da eminim abartıyorlardır. Rica ettiler sabah getirdi Koca, akşama kadar bizdeydi. Pek güzel, pek tatlıydı. Giderken yine gel dedik:))

How I Met Your Mother Netflix' te gösterilmeye başlamış, yıllar evvel üç sezon izlemiştim, hafta sonu iki sezonunu izledik, çok eğlendik. Bir ara Bilge' yle bir Avm' ye gittik, Bilge Cumartesi günü bir çizgi roman almıştı. Another çizimlerine bayıldı ve aynı gün bitirdi. İkinci kitabı alalım diye gittik ve yan yana iki avm' de bulunan tek kitapçıda bulamadık. Bilge sinir oldu. Yemek yerken ben internetten sipariş ettim üstelikte çok ciddi bir indirimle. Sonra tıklım tıklım kaveci de nefis bir yer bulduk. O çizim yapıp sıcak çikolatasını yudumladı ben de kahvemi içim Freud' un Seçme Yazıları nın son bölümünü okuyup bitirdim. Aslında çok önce almışım bu kitabı. özellikle Dostoyevsi ve Baba Katili yazısı çok ilginçti,  geçen ay Zweig' den de okuyunca özellikle Karamazov Kardeşler i okumam şart oldu.

Keyifli bir hafta olsun....


Yorumlar

  1. Tarçın güzel ve uslu bir köpekmiş, Efesle anlaştıkları iyi olmuş. Keyifli okumalar bu arada.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, eve gelenlerin daha önceden tanıdığı köpek olması önemli yoksa cesaret edip getiremeyiz:)) Bizden de sevgiler, iyi bakın kendinize...

      Sil
  2. how i met your mother ı çok seviyorum severek izlemiştim ama finali olmadı sanki :)

    YanıtlaSil
  3. film ve kitap konusunda bilgi sahibi oldum.Teşekkür ederim.
    Köpek çok tatlıymış.

    YanıtlaSil
  4. ben bu köpüşün kulaklarını ısırırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tam ısırmalık, tüyleri de yumuşacık ve kıvır kıvır:))

      Sil

Yorum Gönder