19 Nisan

Bu seferki sokağa çıkma yasağında evcil hayvanların gezdirilmesi konusuna yer verilince, içimiz daha rahat bizim sokakta bir aşağı bir yukarı gezdi Efes.

Kısa zaman evvel evin önündeki bir avuç bahçeyi otoparka çevirmek isteyen apartman ahalisi gün boyu o bahçede, ağaç budayıp, ot yoldu ve hatta toprağı çapaladılar. Ne diyeyim :))

Bir de bolca balkon sohbetine tanık oldum, gerçi onların pek aldırdığı yoktu ama rahat etsinler diye eve kaçtım.

Kahvaltı sofrasında iş bölümü yapmaya çalışırken Koca' da Bilge' de pek oralı görünmüyorlardı ama sonrasında beni şaşırttılar. Koca mutfağı pakladı, Bilge evi süpürdü.  Yemek yaptılar buna rağmen mutfak tertemizdi. Ben de resim yaptım, kitap okudum. Yoga dersim vardı, bir buçuk saat sonunda terden sırılsıklam bir halde ders bitti.  Sonrasında zaten yorgunluktan oturduğum yerde uyukladım durdum :))

Bizimkiler uçak kazalarıyla ilgili bir belgesel izliyorlardı, içim şişti yatmaya gittim...

Yorumlar

  1. Güzel bir gün daha olsun o zaman :) apartman bahçelerinde otopark hiç sevmiyorum ama apartmanlar yapılırken maliyetten kaçmak için yapılmayan kapalı otoparklar yüzünden sıkıntıları sonraki sahipler yaşıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim binalar çok katlı değil o yüzden kapalı otopark gerekli görülmemiş, otopark sadece bir kişi arabasını park edemiyor diye bahçeyi otoparka çevirmek istemişlerdir. Bencilliğin dik alası yani...

      Sil

Yorum Gönder