6 Nisan

Sabah kahvaltı sonrası ofise gittim.İki haftadan uzun zamandır giydiğim eşofman ya da taytlardan sonra pantolon giymek beni bir mutlu etti. Bir de ruj sürmüşüm, maskeyi takınca fark ettim salaklığımı:))

Ofiste işler o kadar birikmiş ki, ben neyin rahatlığı evde yatmışım bilemedim.
Yapabildiğimi yapıp, evde toparlayabileceklerimi yanıma aldım. Eve dönmeden büyük bir markete uğradım. Alışveriş listemi telefonuma yapıp, eldivenle telefonumu açamayınca bir süre güldüm halime. Listemi yarım yamalak aldım, aman iyi ki öyle aldım bir poşete iki yüz lira ödeyip çıktım. Eve geldiğimde Bilge hala yataktaydı. Kahvaltısını yapıp geri yatmış, pişman ettim tabi ki:)) onun yoga dersi başladı, salonu ona bırakıp mutfağa geçtim. Mor havuç almıştım, onu fermenteledim. Annemden getirdiğim salamura kornişonlar vardı, suda bekletmiştim onları da kavanozladım, Haftaya kadar dinlensinler diye kaldırdım. Akşam yemeği için köfte yoğurdum. Makarna pişirdim. Yoga dersinden sonra Bilge iki tabak yedi:))

Kitaplığımdaki sanat kitaplarını toparladık, Bilge ben bunları biraz karıştırmayım dedi. Sonra benim kağıt stoğumu elden geçirdik. Şöhlerleri görünce atladı, denemeler yapacakmış:))

Evi hiç elleyemedim, yarına kalsın dedim. Çamaşırları astım, önceden kuruyanlar sevimsiz bir tepe halinde, onlar da yarına kaldı.

Ofisten getirdiğim işleri biraz yapabildim, ama gerekli şeylerin hepsini getirmemişim, onlarda yarına kaldı.

Madrid' de sonbahar bitmek üzere, dayanamayıp Meğer Mutfak Bir Masalmış' a da başladım.

Akşam Efes' i parka çıkarttık. Allah'tan parkımız büyük, hepimiz bir köşede köpeklerimizi gezdirdik. Hava çok soğuktu ve esiyordu, çok kalmadık. Efes küçük köpeklerle  pek takılmaz,dün  onlarla koşturdu durdu:)) Onları izlemek hepimizi gülümsetti.

Akşam Bilge matematik videosu izlerken bizde yanında sınıf konsepti olusturduk, Efes sınıfın uyuyanını, Koca herşeye atlayan geveze çocuğu, bense içi uyuyan, dışardan falso vermeyen çocuğu oynadık. Gerçi sonuna doğru soru filan çözdük. ( Allah'ım acı bize artık nolurrr)

Sonra yine Karamazov Kardeşler yastık niyetine oldu, uyumuşum...

Yorumlar