06 Mayıs

Sabah ofise gittim. Evrakları toparlayıp, ödemeleri ayarladım. Kendi ödemelerimin büyük bir bölümünü yapıp, derin bir nefes aldım.  Ofis düzenlemesi arşivin korkunç bir halde olduğunu ortaya çıkardı. İ.' nın karnı burnunda. Çalışmaya devam ederim diyor ama nasıl olacak bilemiyorum. Kararı ona bıraktım, ne zaman bırakırsa o zaman duruma bakacağım. Öğleye kadar kağıtlarla boğuştum. Öğleden sonra markete ve eczaneye uğradım. Leylakdalım' la konuştuk, sınava giderken takması için Bilge' ye siperlik almamı söyledi. Çok mantıklı geldi. Üç eczane gezdikten sonra buldum, piyasadaki fiyatın üç katına aldım. Eczacı çok kaliteli, alkolle silinebilir falan dese de, kazıklanmışım hissi uzun süre üzerimde kaldı.
Eve geldim, evde yoga matı serili olmayan tek günümüz olduğu için Bilge' de yaymış vaziyetteydi. Aldıklarını yerleştirip, ben de uzandım. Workin' Moms' ın yeni sezonu gelmişti. Bilge' de geldi birlikte izledik. Çok güldük.
Yemekleri hazırlayıp, Efes' i çıkarttık. Bir saate yakın parktaydık. Yavaş yavaş solan leylaklar, ortanca taklidi yapan kartopları, yeni yeni yapraklanan ağaçlar, pamuklaşmış hindibağları , ıslak çimler... mis gibiydi, tüm ayrıntılar ben de buradayım diyordu sanki...

Eve geldik

Yorumlar