14 Mayıs

 Bilge her yanlarım ağrımış diyerek uyandı.Haftada üç gün yoga filan hak getire. Çocuk insan kıvamında dört saat geçirdi, sonuç bu:((

Evin içindeki çiçeklere banyo yaptırdım.Sonra balkonda güneşlendiler. Evdeki, yastık, yastık kılıfları da doğruca makinaya gitti. Sil süpür, derken öğleden sonrayı buldum. Üvey Kardeş ilk sayfalardan beni yakaladı, yüz sayfa okumadan bırakamadım.

Resmimi tamamladım, hatta yeni bir taneye başladım. Akşam yemeğine ızgara köfte ve sebze yaptım. Uzun süredir akşam yemeği yemiyordum. Dayanamayıp ben de yedim. Sonrası fena, resmen sığınamadım. Efes' i parka götürdüm. Beş bin  adım tamamlayacağım diye parkı tavaf ettim.

Maskemi azıcık bile indirmedim. Hiç hapşurmadan ve boğazım yanmadan eve geldim.

Hinterland diye İngiliz yapımı bir diziye başladım. Her bölüm ayrı bir cinayet ama çok uzun ( bir buçuk saat) yavaş ilerliyor ama cinayet kurguları ilginç. İlk bölümü üç seferde anca izledim ( uyuya kalmışım) aman acelem yok zaten.

Akşam balkonda fesleğen kokusuyla biraz oturdum, sonra kitap okurken hiç sağda solda uyuya kalmayayım diyerek yatağıma geçtim...


Yorumlar

  1. Biz de Evrim'le (eşim yazasım gelmedi :) "How to Get Away with Murder dizisini izliyoruz ama hiç acelemiz yok. Bazen bölümün ortasında kapatıp uyuyoruz. Günler sonra devam ediyoruz. Resim yine çok güzel, eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, bizde de Koca izliyor bahsettiğin diziyi:))

      Sil
  2. Üvey Kardeş'i Sevgili Leylak Dalı tavsiyesi üzerine ben de aldım, sabırsızlıkla başlamayı bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da Leylak dalı ve kardeşi Funda' nın hediyesi. Hiç bekletmeyin o kadar güzel ki...

      Sil

Yorum Gönder