Bayram Pazartesisi

Bu fotoğrafı biraz evvel çektim. Tüm gün böyle kalasım var. Üvey Kardeş bitmek üzere. İlk kez bu kitabı okurken başka bir kitap okumadım. Tamamen bu kitaba yoğunlaşmak istedim. Uzun zamandır okuduğum en iyi kitaplardan . Bir kez daha çok yaşa Leylakdalı' m diyorum:))

Dün zamanın çoğu telefonda geçti, keyifliydi, biraz buruktu...

Öğleye doğru burnum tıkandı ve başım ağrımaya başladı. Tüm gün ne yaptıysam geçmedi...Gözlerimde sulanıp durduğu için okuyamadım da...

Ne zamandır öylece yatıp kalmıştım hatırlamıyorum, çok rahatsız ediciydi...

Sabaha kadar deliksiz uyumuşum, uyandığımda başımın ağrısı geçmişti. Çok sevindim, mutlu mesut mutfağa geçtim. Yığılmış bulaşıklara rağmen hiç kızmadım. Kirlileri makineye yerleştirip kahvaltı hazırladım. Keyifli bir kahvaltı yaptık. Bilge bize filtre kahve demledi. Ben köşeme çekildim. Koca yatak odasının şeklini değiştireceğini söyledi, bana bulaşmayın dedi. Peki dedik, ne diyelim...neydi ?meşguliyet terapisi:))
Bir de ilahi soru var: bugün günlerden neydi?

Yorumlar

  1. Ya dün tüm gün Cumartesi sanıyordum meğer Pazar'mış :))) Her Pazar kendimi ölçüp biçiyorum ki bir sonraki haftayı planlayayım. Dün yapamayınca bugüne kaldı. Günler, takvimler, sabahlar, akşamlar birbirine karıştı iyice.

    YanıtlaSil
  2. üvey kardeşi bende aldım haziran ayı ilk okumam o olacak. hayırlı bayramlar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder