Merhaba


Kısıtlama olabilir korkusuyla bir hafta önce Antalya yoluna koyulduk. Yolda olmayı özlemişiz. Uzun uzun akıp giden yolu izlemeyi, bitki örtüsünün bozkırdan Akdeniz'e dönüşünü ve aylardır görmediğimiz yakınlarımızı görmenin heyecanıyla ilk defa yolculuk bu kadar kısa geldi. 
Annemi, kardeşlerimi, kızları, korsanı...Denizi, yeşili, Bey Dağlarını herşeyi çok iyi özlemişiz. Sabah altı gibi denize gidip en geç onda döndük. O saatlerde deniz hem tenha, hem de çok keyifliydi. Etrafımızda genelde balıkçılar vardı. Hiç kimse pislik yapmadı. Efes yine uzun uzun yüzdü. Bu sene bizi denizin içinde kutsamadı:)Hiç birimizde pati izi olmadan tatili bitirdik. 
Sokak köpekleriyle güneşlendik, yeni sahiplenilmiş tramvalı bir goldena yüzme öğrettik:))
Ve eve dönerken hep ne güzel bir gündü dedik...
İkizler kocaman olmuşlar, inanılmaz tatlılar.
Korsan biraz daha sakinleşmis ama yine de Efes' in tepesinden inmeyerek hala evin en küçüğü konumunu koruyor.
Annem iyi görünüyor, bizi doyurma derdinde,hiç oturmadı.
Dönüşte teyzemin hobi bahçesine uğradık. Bizim için hazırlık yapmış sağolsun. İki saat orada dinlendik, yemek yedik, üzerine çay keyfi yaptık. Biber, yeşil soğan, semiz otu topladık. Eve döndüğümüzde ağzımız kulaklarımızdaydı. Defalarca şükrettim.
Uzun zamandır ilk kez bayram gibi bayram oldu. Umarım herkesin bayramı da bizimki kadar keyifli olmuştur. İyi bakın kendinize...

Yorumlar

  1. güzel bir gezi olmuş. sevdiklerinizle görüşmeniz güzel olmuş. iyi bayramlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim size de iyi bayramlar dilerim

      Sil
  2. Güzel ve rahat bir bayram geçirmenize çok sevindim. bizde bayramda ailemizi görmek için Karadenize geçtik. yolda giderken Silahlı Periyi dönerken ise Gökkuşağı Günlüklerini okudum. İkisi de gerçekten dimağımda iz bıraktı. Kitap tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sinem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sinem ne güzel beğenmiş olmanız, ben yolda pek okuyamadım :(

      Sil

Yorum Gönder