Bı ses vereyim...

Önceki seneden beri Koca kurban bayramını köyde ailesiyle geçiriyor. Kayınpederim evde hayvan fikrine sıcak bakmıyor ve huzursuz oluyor. Anlayabiliyorum sonuçta tüylü bir hayvan ve huylanıyor. Hayvan sevmeyen birisi değil ama böyle. Biz de hem onu hem Efes' i rahatsız etmemek adına evde kalıyoruz.

Misafir kedimiz hala bizimle, sanırım on gün daha kalacak. Kedi balkonda kelebek kovalıyor, Efes kediyi kovalıyor bana onları izlemek kalıyor, çok eğleniyorum.

Geçen sabah Efes' in başka bir köpekle tartışmasında omzumda bir ağrı kaldı. İki günde üst üste   yogada omuz çalışınca gece çok fena ağrıdı.Bu  sabah daha iyi, dinlendirince geçecek gibi duruyor.

Efes' le kediyi aynı evde yalnız bırakmayı gözümüz yemeyince Bilge ' nın piyano dersini iptal ettik. Perşembe günü yogaya benimle gelemedi. Bu sabah yoga dersine tek başına gidecek. Çok heyecanlıyım, ilk kez tek başına bir yere gidiyor...

Balkonu toparladım, saksılara toprak ilave ettim. Biraz sardunya, biraz sukulent, çokça kaktüs diktim.

Allende' nın Yüreğimdeki Ülkem, Ahmet Büke' nın Ekmek Zeytin kitaplarını bitirdim. Tübitak' tan basılan insan hücrelerinin büyütülmüş ve renklendirilmiş fotoğraflarının olduğu bir kitap aldım Tam bir görsel şölen.

Kalkıp Efes' i gezdireyim.

İyi bayramlar diliyorum, keyfiniz daim olsun...

Yorumlar

Yorum Gönder