Bu aralar..

 Bu aralar en çok evin içinde kedi aramakla geçiyor zaman. Evin aklıma hayalime gelmeyecek yerlerine girip yüreğimi ağzıma getirmeyi başarıyor sıpa. Alerji durumunu korntrol altına aldık gibi.Kediyle mesafemizi ( en azından ben) koruyorum.Bilge ' de ilaçla idare ediyor.
Bu garibim de arada merakla bakıp, kediyi görünce yolunu değiştiriyor. Gece beni uyandırdı, ishal olmuş. Dolaştık üç beş kez kaka yaptı. Eve geldik probiyotik verdim. 

Uykum kaçtı tabi. Bir Sanattır Öğle Uykusu' nu okudum.İlginç, keyifli bir kitaptı.Resimde, edebiyatta, tarihte , gündelik yaşamda öğle uykusunun altını çiziyor yazar.

Gece güzel uyudu Efes, ama sabah kustu. Şimdi sabah gezmesine çıktılar.Gelince bir probiyotik daha vereyim, öğleden sonra duruma göre veterinere götürürüm.

Dün mayaladığım kefirden peynir yapmayı denedim. Kefiri tülbentle koyup önce dolaba astım, sonra üzerine ağırlık koyup beklettim. Krem peynir gibi yumuşak bir peynir oldu.Azıcık zeytinyağı gezdirdim üzerine, kahvaltıda tadıma sunacağım:))Bir sonraki denenemeyi bir gün bekletip yapayım diyorum.
Kefir altı suyuyla da bugün ekmek yapayım diyorum.

Dün Bilge' yle yogaya gittim.Havalar ısındığından beri yoga yapmak zorlasa da pes etmiyoruz. Ders sonunda havlum ve ben sırılsıklam çıkıyoruz stüdyodan:))

Ev yine terelelli , herşey her yerde. Öğleye kadar ofiste işleri halletmeli ve sonrasında kendimi eve adamalı...

Keyifli bir hafta sonu olsun ...


Yorumlar

  1. sizin köpek gidince kediyi özleyecek bence yalnız düşünüyorum da kediye bakma hikayenizi çok tatlı yaaa :)

    YanıtlaSil
  2. Kendimi eve adamayı hiiç mi hiç sevmiyorum ben, kolay bir yolu var mı acaba :)

    YanıtlaSil
  3. Efese geçmişler olsun, kedi ile olan imtihanınızda kolay geçsin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder