Hafta Sonu


Hafta Sonu sezonu açtık. Opera Sahnesinde "Çingene Baron" u izledik. Orjinali üç perde olan J. Strauss operetini iki ve üçüncü perdeler birleştirilmiş olarak iki perde ve Türkçe izledik.

                               (fotoğraflar netten alıntıdır)
Özlemişiz, coşkulu orkestra, rengarenk kostümler, etkileyici dekor yine muazzamdı.


Gerçi Bilge' nin sonuna doğru gözleri kaydı, kafası düştü ama toparladı:))


Pazar günü piyano dersine gittik. Bilge artık maalesef kemanı eline almıyor. Bir nevi küstü gibi ya da sınav maratonu öyle bıktırdı ki, koydu bir kenara. Piyano çalmak hem daha kolay, hem daha coşkulu geliyor ona. Derste hocasıyla deşifre ettikleri parçaları evde rahatça çalıyor. Şunu anladım ki çocukların bir şeyleri sevmesi için önce hocayı sevmesi gerekiyor. Okulda da görüyorum bunu, müzikte de. Hocanın ne kadar iyi ya da başarılı olması hiç önemli değil çocuğun seviyesine inemiyorsa, hiç anlamı kalmıyor.

"Lontano" yu merakla okumaya devam ediyorum, iyice sardı. Bir iki güne kadar biter sanırım.

Sabah yağmur yağıyordu, dışarı çıkınca havayı içime çektim yalandan bile toprak kokusu yoktu... Onca beton yığının arasında ne bekliyorsam...

Balkondaki küçük limon ağacımın limonları iyice sararmış, üç tane. Bir türlü koparmaya elimiz varmıyor:;)))

Keyifli bir hafta olsun..


Yorumlar

  1. Ne iyi etmişsiniz, ben de kızımı götürmek istiyorum bakalım kısmet...Hafta sonları o kadar yoğun geçiyor ki,yetişemiyoruz birşeylere.
    Her müzik aletinin tadı başka,ancak öğretmenine duyduğu sevgi,kesinlikle seçimlerde ve başarıda kat kat etkili. Başarılar diliyorum Bilge ye. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Aydınlık kardeşliğe katılmakla ve hayallerini gerçeğe dönüştürmekle ilgileniyor musun, bunun gerçekleşmesi için şansın. Şimdi benimle iletişime geçin ve üye olmanın faydalarının tadını çıkarın Bir üye olarak arabalar, para, şöhret, popülerlik, evler, bağlantılar vb. Gibi pek çok şeyden zevk alırsınız - üyelik nimetleri olarak iki haftada bir 130.000 dolar verilir, Şehrin en büyük konakları ve villa da dahil olmak üzere kendi büyük evlerinden birine sahip olun. - Başkan, Yasama Senatörleri, Ortak temsilciler, Hakimler, Sulh Cezaevleri, Bakanlar, Müzisyenler vb. Gibi birçok alanda profesyonel kişilerle bağlantı kurun - İhtiyacınız olan her şeyi satın almak ve istediğiniz yere seyahat etmek için para kazanırsınız. - Beni kutudan manevi koruma elde ettiniz veya bir arkadaşınızla istekte bulunun Işıklandırılın ve Bize Katılın! Ilginizi çekiyorsa illuminati yetkilisine e-posta ile gönderin.

    Illuminatiofficial@mail-on.us

    YanıtlaSil
  3. Aydınlık kardeşliğe katılmakla ve hayallerini gerçeğe dönüştürmekle ilgileniyor musun, bunun gerçekleşmesi için şansın. Şimdi benimle iletişime geçin ve üye olmanın faydalarının tadını çıkarın Bir üye olarak arabalar, para, şöhret, popülerlik, evler, bağlantılar vb. Gibi pek çok şeyden zevk alırsınız - üyelik nimetleri olarak iki haftada bir 130.000 dolar verilir, Şehrin en büyük konakları ve villa da dahil olmak üzere kendi büyük evlerinden birine sahip olun. - Başkan, Yasama Senatörleri, Ortak temsilciler, Hakimler, Sulh Cezaevleri, Bakanlar, Müzisyenler vb. Gibi birçok alanda profesyonel kişilerle bağlantı kurun - İhtiyacınız olan her şeyi satın almak ve istediğiniz yere seyahat etmek için para kazanırsınız. - Beni kutudan manevi koruma elde ettiniz veya bir arkadaşınızla istekte bulunun Işıklandırılın ve Bize Katılın! Ilginizi çekiyorsa illuminati yetkilisine e-posta ile gönderin.

    Illuminatiofficial@mail-on.us

    YanıtlaSil
  4. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil

Yorum Gönder