YENİYIL SÜSLERİ

Dün tuz seramiği hamuru hazırladım. Koyulduk Bilge' yle süslerimiz hazırlamaya. Bilge' nin kalıpları işimize yaradı, birazda yaratıcılık ekledik. Fırınladık bir güzel, sabaha kadar beklettik.
Şuan boyamakla meşgul, ben de birazdan yardım edeceğim. Bunların yanı sıra, kağıttan süslemler de yaptık, ben üşenmezsem birşeyler daha ekleyeceğim, hafta sonu ağacımızı süsleriz diye düşünüyoruz.
Bilge' nin hastalık seyri düşündüğümden yavaş geçiyor, dün bir ara kırmızı yanak oldu. Hemen dereceyle ölçtüm ateşini, 37,8 ' i aşmadık. Gece rahat uyudu, en çok korktuğum burun akıntısının genize akıp öksürüğe çevirmesiydi Allah' tan olmadı, umarım olmaz.
Bugün güneş var dışarda, çatılardaki karlar dahil hepsi eridi. Bilge buna biraz üzüldü, yine yağar dedim ama dudak büzdü. Yılbaşı kartları hazırlayalım diyorum "bananee sen yap "diyor ikidir, sen bilirsin diyerek erteliyorum.
Beni çağırıyor, seslenirken benim ses tonuma benziyor sesi, gülüyorum. Ben gülünce çok sinirleniyor, daha yüksek sesle bağırıyor, kaşlarını çatarak, kesinlikle bana benziyor, gitsem iyi olacak:)))

Yorumlar

  1. Çok geçmiş olsun güzel kızıma. Hemen iyileşsin bal yanaklım. Bu arada nasıl güzel olmuş yılbaşı süsleriniz. Bayılıyorum anne-kız sizin becerekli ellerinize

    YanıtlaSil
  2. umurcuğum, canım benim sağolasın atlattı sayılır. Dün boyadık, bugün iplerini bağlıyoruz yarın ağacımızı süsleriz. Bitmiş halleri daha güzel:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder