HAFTA SONU

Cumartesi biz kursa giderken hava serindi ama bir ara kütüphaneye uğradım o kadar güzel bir hava verdı ki, içim gitti. Kurs çıkışı Bilge' yle biraz dolaştık, ıvır zıvır alışverişi yaptık.
Bu görüntü Bilge' nin kursundan bir kare. Müzik aletlerinin yanında bir köşede duruyor. Üstünde de bir agrandizör var, kareye dahil edememişim:))

Sanatta bir geri dönüşüm projesini temsil ediyormuş , ama daha pek birşey yapmamışlar. Kantinde çamaşır makinası tamburlarından sehpalar, yağ tenekelerinden tabureler var. Girişte de kütüklerden tabureler var, içerisi o kadar güzel ki bir ara onları da fotoğraflarım, üstelik öyle güzel ışık alıyor ve öyle güzel çiçekleri var ki anlatamam.


Pazar günü üzerimizde bir tembellik sormayın, akşama doğru kendimizi sürüyerek dışarı çıktık. Bu arada güya Banu Abla' nın yaptığı kitap ayıracından yapmayı denedik, Bilge' nin çok hoşuna gitti, zaten ayıraçtan çok maskeye benzedi:))

Bana biraz kitap aldık, Bilge kapalı oyun alanında çıldırdı, kasiyer ve reyon görevlileri ard arda bizi çıldırttı derken akşam eve döndük. Firarperest bitti, çok keyifle okudum. Ummadığım kadar güzeldi. Birçok kısmı Koca'ya da okudum o da beğendi, Elif sevgimiz arttı yani:)) Kütüphaneden Sunay Akın' ın "Ay Hırsızı" ve Halil Cibran' ın bir kitabını ödünç aldım. Güzel bir şiir dili var Cibran' ın. Bir elimde Sunay akın bir elimde Cibran, iyi geldi:)) Bir de film izledim Git Başımdan komedi tarzındaydı. Gerçi gülmekten öldüm diyemem ama güldük de yani, canınız sıkılıyorsa izleyin derim. Bu arada bugünlerde kahvaltıda bal yemeye başlayan Bilge Hanım akşam bana dediki; "anne arılar çiçeklerden bal topluyorya, benden de bal toplarlar mı, bal yiyorum ya hani"
Pes dedim birkez daha, nasıl bir kurgudur anlamayarak:)))




Yorumlar

  1. Hafta sonuyla beraber güzel havalar da çok şükür.
    Çocukların hayal gücü inanılmaz geniş :)

    YanıtlaSil
  2. Ah o sorular ah, işimiz pek zor bu cimcimlerle

    YanıtlaSil
  3. Sevgili İkiz Annesi ve Sevgili Kaymaklı kadayıfım; bu sorulara bu hayal gücüne nasıl yetişiriz hiç bilmiyorum:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder