HAFTA SONU

Cumartesi Bilge' yi kursa götürdüm. Yaz boyu resim ve seramik derslerine devam etmişti, cumartesi bale dersi de eklendi. Bu sene dönüşümlü müzik ve drama dersi de eklenecek. Bu arada ben de ebru öğreneceğim:)) Kursta Tülin Abla'yla buluştuk, çok keyifliydi. Akşam nasıl oldu anlamadım.
Cuma günü ilk veli toplantıma gittim. Öğretmenleri ve isteklerini dinleyip, uzunca bir listeyle ayrıldım. Pazar günü bu listeyi tamamlamakla geçti. Annemin "fırıldak bayram günü döner" lafını tescilleyerek, serbest piyasa ekonomisinin, uyanık esnafımızla birleşmesinin meyvelerini alarak döndük.
Çok yorulmuşum, film izlerken uyuya kalmışım.Gecenin bir yarısı uyandım, kızma kek yaptım, sabah beslenme çantasına koydum. Bu sabah Okulun kalabalıklığına şaşırdı, geçen hafta ikişer saat kalmışlardı. Bakalım bugün nasıl dönecek. Ben de şimdi geldim ofise, bakıyorum etrafa saf saf. Yapılacak o kadar çok işim varki. Enerjim sıfır, ama toparlarım, iyi bir hafta diliyorum hepimize...

Yorumlar

  1. hayırlı başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.
    ne güzel kurslar . seneye biz de başlarız ufaktan kurslara gitmeye. bizim kreş parayı direkt tahsil ediyor. liste zamanımız henüz gelmedi :D

    YanıtlaSil
  2. ebru kursu daha başlamadan merak ettim, sabırsızlıkla bekliyorum, iyi haftalar....

    YanıtlaSil
  3. Vallahi Sevdacığım eğer Tülin ablanda başladıysa ebruya siparişlerimi size geçerim artık:) En çok gitmek istediğim kurs benim ebru özellikle ipek üzerine yapılanlar. Hadi bakalım kolay gelsin ikinize de , resim çekin bizim için yapılanların bol bol. Bilgeciğime yeni eğitim yılı hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  4. Fırıldak teşbihine bayıldım annenin:)) hayırlı uğurlu olsun bakalım yeni senesi kuzumun

    YanıtlaSil
  5. Nilhan teşekkür ederim, darısı başınıza

    YanıtlaSil
  6. Noblesse, ben de sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  7. Fiammacığım, Tülin Abla kursa bizi görmeye geldi, ebruyla falan uğraşamam dedi:)) şaka bir tarafa ona uzak kursumuz, ondan katılmayı düşünmedi sanırım. ama ben azimle elimden geleni yapıp bolca fotoğraf çekeceğim söz:))

    YanıtlaSil
  8. Sinemciğim sağol canım, seninkilere de hayırlı olsun

    YanıtlaSil

Yorum Gönder