YENİ KOLYEM

Bu kolyeyi yeni yaptım. İpeği ebru teknesine daldırdım, dalga dalga ipeğe geçti renkler. Taşlarda birara takıyla uğraşıp, şimdilerde uğraşmayı bırakan, elindeki malzemeleri bana veren bir arkadaşımdan. Ucuna da zincirler ekledim, onlarada boncuklar. Oldu bana güzel bir kolye:)))
Dün son diş randevuma gittim, diğer köprümde ağzımın içinde yerini aldı. Şimdi alışma dönemi başladı, ama itiraf edeyim akşam karnımı güzelce doyurdum. Sığınamadım galiba, gece uykum kaçtı. Ben de kalkıp "Kürk Mantolu Madonna" yı okumaya devam ettim. Bambaşka bir dünya açtı Sabahattin Ali, naif, kırılgan bir dünya. Tam da ruh halime göre.
Bugünlerde kızıma bir haller oldu. Şımarık, umursamaz, ağlak bir tip oldu çıktı. Ben mi abartıyorum diye düşünüyordum ama bu sabah babası gibi bir sabır taşını da çatlatmayı başardı.Keyifli başalmadı bu sabah... Kendime yeni not defterleri aldım, kafamın içindekileri dökeyim şöyle yavaş yavaş. Sonra çizerim üstlerini, bu da benim rahatlama yöntemim. Sabah haberlerinde kar geliyor dediler, gelsin bakalım, zaten gittiği yok...

Yorumlar

  1. hem ebru hem takı, nefis bir kombinasyon, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Noblesse teşekkür ederim, olmuş değil mi:))

    YanıtlaSil
  4. Yaşamın Kıyısında çok teşekkür ederim, beğenmeniz ne güzel.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder