Haftayı Bitirirken...

 Efendim kocaman bir haftayı bitirirken, uzun süre önce izlemeye başlayıp geçen hafta bitirdiğim "Dekalog" serisinden bahsetmeden olmaz. Krzysztof Kieslowski'nin On Emir' den esinlenerek yaptığı on kısa film. Hepsi birbirinden güzel ve etkileyiciydi, kesinlikle izlenmeli. Ben araya Üç Renk serisini de sıkıştırdım, onlarda çok güzeldi.
Film izlerken boş duramayan elim, bu kolyeyi yaptı. Halkaları ördüm ve birleştirdim. Yanına birer küpe ve bileklik de yapacağım. Alev Alatlı'nın Viva La Muerte' sini bitirdim ve okuma dünyamda Alev Alatlı dönemi başladı diyebilirim. Kitapla ilgili ayrıntıları daha sonra yazacağım. Dün akşam Engin Ergönültaş' ın "Minare Gölgesi" ne başladım, bırakamadım geç saatlere kadar okudum. Sabah herkes uyurken kalktım, devam ettim. Akşamı iple çekiyorum. Bu arada iyi haber Bilge'nin sınıfına yeni bir öğretmen gelmiş, pek sevindik. Hafta sonu için hiç plan yapmıyorum. Hava güzel nasıl olsa, yapacak bir şey buluruz. Güzel ve keyifli bir hafta sonu diliyorum hepimize...

Yorumlar

  1. Kolye pek zarif olmuş Sevdacım ,bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan teşekkür ederim ne güzel beğenmen:))

      Sil
  2. El emeği herşey çok hoş oluyor....Bloğunuzu ve paylaşımlarınızı çok beğendim, severek takip edeceğim ....Sevgilerimle.Chfashiontrend.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. chfashiontrend hoş geldiniz, çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için, bizden de sevgiler...

      Sil

Yorum Gönder