Hafta Sonu


Havalar iyice kışa döndü, cumartesi piyano derslerimiz sabah ona alındı. Hava kötü olunca ben de Bilge' yle derse gittim. O piyano çalışırken, kalorifere yapışıp kitap okudum.

Dicens' ın Mr. Pickwick' in Serüvenleri ni arıyordum, uzun süredir baskısı yoktu. Bir arkadaşım yayınevinin satış mağazasına ayırt ettirmiş.Bilge' yle gidip onu aldık. Biraz dolaştık. Kuğulu Park' ın çıplak haline şaşırdık. Sonra bir kahve içip eve döndük.

Pazar günü de sabah onda veli toplantısına Bilge' yle gittik. Bilge arkadaşıyla takıldı. Ben toplantıya katıldım. Bir avuç veli ve bizi görmekten mutlu öğretmenlerle toplantı yaptık. Düşündüğümden iyi geçti. Çıkışta Bilge' nin arkadaşı ve onun annesi bir kafeye oturduk. Çocuklar çok komikti. Keyifli bir sohbet oldu. Sinemaya gideriz demiştik, baktık hiç halimiz yok. Bilge resim yapmaya geçti, Koca ve Efes parka gitti ben de Bir Türk Ailesinin Öyküsü nü bitirdim.

Bu sabah erkenden kalkıp Bilge' ye kek yaptım, kör karanlıkta okul yoluna düştü... Sinir bozucu hâlâ kafam basmıyor bu saat  durumuna.

Yapılacak çok iş var hem işte, hem evde. Fotoğrafta geçen ay okuduğum kitaplar var, çoğundan burada bahsettim. En çok Bir Doktorun Anıları ve Palyaço yu sevdim.

Keyifli bir hafta diliyorum...

Yorumlar

  1. Seviyorum böyle kitap yığını görmeyi :)Size de keyifli hafta diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Lovehouse; çok teşekkür ederim, benim de en sevdiğim yığın kitap yığınları:))

      Sil
  2. Böylesine düzenli bir okur olmana bayılıyorum, gıpta ediyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ecehan çok teşekkür ederim ben de seviyorum bu huyumu:))

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Sevgili Yüreğimin İklimi, çok teşekkür ederim hepimizin keyifli okumaları olsun...

      Sil
  4. Okuma hızına hayranım ♥
    Mutlu haftalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Şebocum çok teşekkür ederim canım:))

      Sil

Yorum Gönder