Hafta sonu



Soğuk , yağmurlu ama keyifli bir hafta sonu oldu. Selçuk Altun'un  Bizans Sultanı ını bitirdim. İlk kez yazarın  bir kitabında sıkıldım. Tarih ayrıntıları beni bir miktar boğdu, ama tabi ki sevdim:))

Cumartesi akşam Bilge' yle Opera Sahnesi' nde Modern Dans Topluluğu' ndan Frida temsilini izledik.

İki sene evvel de izlemiştik ama bu sefer sanki daha ayrı bir güzeldi. Öyle doğal ve etkileyiciydi ki iyi ki yeniden izledik dedik.

Cuma sabahı yogaya gittim. Grubu sevdim, kalabalıkta değildi. Çıkışta usul usul yağan yağmurun altında yürüdüm. Önce markete uğradım, minnak süsü kabakları gelmiş, onlardan aldım. Sevdiğim kafeye oturup kahve içtim. Kitabımı yanıma almadığıma hayıflandım.
Dönüş yolunda vazoyu dolduracak, ot çöp topladım:))Kurumuş yapraklar, yabani sarı çiçekler, parktan aşırdığım horoz ibiği, mazı dalları, kurumuş kozalaklar... ateş dikeni de bulsam iyiydi, lakin denk gelmedi:)) Şu kadarcık renk bile iyi geldi, yağmurun kararttığı günü aydınlattı...

Bu hafta Bilge' nin sınav haftası. Pazar günü evde ders çalıştı.

Bir ara pazara gittim, akşam da Efes' i parka çıkarttım. Koca mızıkçılık yaptı, gelmedi...

Parktaki köpek sahipleri arkadaşlarla akşamları spor salonuna başlıyoruz. Yakında bir salona dün kayıt yaptırdık, bakalım nasıl olacak:))

Keyifli bir hafta olsun...

Yorumlar

  1. Bayılıyorum o minnak kabaklara, ilk iş arayacağım ;))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder