Pazartesim...

Bu sabah yağmur var buralarda, kapalı,  bildiğin kış havası. Olacak artık değil mi? Dün evden pazara gitmek için çıktım sadece. Hava güzeldi, alışverişi tamamlayınca Koca geldi aldı beni. İyi de oldu, elim kolum çok doluydu. Bilge' yle kek yaptık, ardından kısır yaptık. Sonra artık iyice ev halkına karışmakta olan kabağı parçalamaya başladım. Koca ' da geldi, bir tarafından da o daldı. Yarısını bir komşuya verelim teklifimi reddedip koca bir kazan kabak tatlısı pişirdi. Allahtan sabah birazını ofise getirmeye ikna oldu:)) Bu hafta spora iki gün gittim diye boşa üzülmüşüm, bildiğin kol kaslarım ağrıyor bu sabah:))
Serüven Gezegeni ' ne sabah devam edebildim. Ursula' nın yarattığı fantastik dünyanın  içinde buldum kendimi. Yabansoylular, İzcanlılar... bakalım neler olacak.

Bu arada hafta sonu Bilge' nin el tırnaklarının uzadığını fark ettim uzun süredir ilk defa. Yani tırnak yemeyi bırakmış gibi görünüyor, pek sevindim. Öptüm parmaklarının ucundan, o da sevindi sanki.
Efes sabah yürüyüşünden sırılsıklam geldi. Havluyla kuruttum, hatta yoğurdum. Şimdi tekli koltuğa nasıl sığdığına hâlâ şaşırıyorum kıvrılmış uyuyor. Çocuklar ofisten çabuk çıktılar bu sabah. Biraz ortalığı toparlayayım This İs Us izleyeceğim. Bugün kendimi youtube' nin ellerine bıraktım. Ne çıkarsa bahtıma dedim. Sevdandır dedi annem aldırma...çalıyor...iyi haftalar olsun...

Yorumlar

  1. Gerçekten unutuyorlar mı şu tırnak yeme olayını?
    Ece yüzünden Ela da yiyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nil ben de hiç bitmeyecek sanmıştım, şu an sivilcelerine takmış durumda onlarla uğraşıyor:)) tırnaklarını rahat bıraktı

      Sil
  2. "Güneşli Pazartesiler" güzel bir filmdi, ama bu defaki Yağmurlu Pazartesiler. ;) İstanbul da yağmurluydu bütün gün.
    Güzel bir hafta diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekmekçim bak bu filmi izlememişim, yazdım kenara, keyifli bir hafta olsun, sevgiler...

      Sil

Yorum Gönder