KIRMIZI GÜLLER...

Cuma günü akşam üzeri Bilge' nin ateşi olduğunu haber verdiklerinde; ben ofisten, koca bulunduğu yerden hemen kreşe gittik. Bilge' yi alıp doktora götürdük. "Bademciklerimiz iltahaplnamış" dedi ve yine antibiyotik kullanmaya başladık. Cuma gecesi ateşi bir indi, bir çıktı ama keyfi yerindeydi. Cumartesi Antalya' dan gelen arkadaşımla buluştuk. Bilge' yi uzun süredir görmemişti. "Çok büyümüş, genç kız olmuş" dedi. Bir de etrefında son zamanda gördüğü en sakin çocuk olduğunu söyledi. Bilge'yle prensesli bir saat aldık. Sürekli "hiii saat üç buçukkkkk olmuş" diyor. Bir de çiçek almak istedi. Sakaryada çiçek satan bir amcanın tezgahından kırmızı bir primula seçtim ama o beğenmedi. Bir demet kırmızı gül aldı. Bu kırmızı gülleri eve kadar taşıdı ve evde yerleştirdiğimiz vazoyu odasına koydurdu. Oyuncaklar da etrafında. Pazar günü dışarı çıkmadık, evdeydik. Bol bol film seyretti, oyun oynadık. Cumartesi kendime bir sürü kitap aldım. Bilge' yle beraber aldığımızdan mıdır anlamadım, ne zaman kitabımı elimden bıraksam "kitabı öyle koyma, yırtılır" diye beni uyardı. Bunu da yazmalıyım kızım artık, hem söz yazarı, hem besteci, hem de solist oldu. Kendi uydurduğu şarkıları söylüyor. Bize sürekli konser veriyor. Ama çok kaprisli , bizim ona eşlik etmemize sinir oluyor:) "Muz Sesleri"' ne başladım. Daha önce Ece Temelkuran' ın hiç kitabını okumamıştım. Dün 80-90 sayfa kadar okudum ama şimdilik yorum yapmayacağım, devamında yorumum olacak. "Ghosts of Girlfriends Past-Hayalet Sevgililerim" filmini izledim onu da çok vasat buldum. Uzun zamandır seyredip, tekrar seyretmeliyim diyebileceğim bir film seyredemedim:( Bu sabahtan beri ofiste bir yoğunluktur gidiyor. Uzun süredir aklımda olanı "mavi kuş hareketi" olarak yapmış arkadaşlar. Ben de bir paket yapıp yollayacağım. Siz de bir bakın bakalım derim...

Yorumlar

  1. Merhaba Bilge ve annesi; önce yoğunluk nedeniyle bloğunuzu gezinemediğimi, okuyamadığımı söyleyerek konuyla ilgili af diliyorum.
    Destek projesine gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı da haddim olmayarak teşekkür ediyorum.
    Proje bir dernek adına düzenlendi. Dernek olduüu için de süreklilik arz eden bir hareket içinde olacağız. Bu ilk parti mayıs gibi sonlansın sonbaharda tekrarını yaparız diye düşünüyoruz. Sizin de fikrinz varsa ve paylaşırsanız çok mutlu oluruz. Her türlü ihtiyaç malzemesi de makbuldür.
    Sormak istediğiniz bir şey varsa ben artık buralardayım. Internet sorunum çözüldü.
    Bilge'yi gözlerinden öptüm..
    İyi akşamlar..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder