GÜVENLİK

Bu sabah, dün sabah ki hatta,kendimi  önceki sabahki gibi yağmur yağıyor. Kızımla sabah hoplaya zıplaya çamurların arasından geçtik, şemsiyelerimizi tokuşturup yüzümüzde gülücüklerle okula geldik. Tam evden çıkarken "anne orta boy iki düğme götürmem gerekiyor okula" diyerek beni sabah sabah evde dört dolandırdı. Babasının gömleğinden kestiğim düğmelerin orta boy olduğuna ikna olması baya zaman aldı. Okula gidince çocukların çoğunun düğmeleri unuttuğunu görünce "oh be iyi ki unutmamışız, orta boy değil mi bunlar" demeyi de ihmal etmedi:))
Bu sabah çantamı boşaltırken kendime baya güldüm. Kızılay' ın göbeğinde yeni bir Avm açıldı. İlk gittiğimizde çantam güvenlikten geçerken takıldı, içinden pense ve karga burun çıktı. Güvenlikçilerin başı suratsız adama takıyla uğraştığımı anlatmak zorunda kaldım. İkinci kez resim çantam yanımdaydı, bu kez resim spatulam takıldı güvenliğe, yine aynı suratsız adama  çantamın içindeki boyaları ve fırçaları göstermek zorunda kaldım. Bugün o tarafa gideceğim çantamı boşalttım, gözüme tehlikeli görünen her şeyi evde bıraktım. Kendimi çok güvenli hissediyorum:))
Unutuyordum kolyeleri de yeni yaptım, nasıl olmuşlar?

Yorumlar

  1. çok güzzel görünüyorlar, emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap eylemcisi beğenmeniz ne güzel teşekkür ederim

      Sil
  2. Güzel olmuşlar. Kahve-mavi hep yakışır zaten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmuş değil mi Nedret Abla, benim de içime sindi.

      Sil
  3. renk uyumuna da modele de bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Noblesse çok teşekkür ederim beğenmeniz beni çok mutlu ediyor biliyorsunuz:))

      Sil
  4. KOlyeler çok güzel gözüküyor, yamult yamultabilidiğin kadar özellikle şekle bağlı kalınmayan objeleri çok seviyorum. ellerine sağlık can. Ben daha kötüsünü yaşadım güvenlikte futbol sever vatandaşlarca balkon duvarına saplanan mermiyi bulup çıkarıp, çantama atmışım, 10 güvenlik başıma toplandı,açıklıyorum anlamıyorlar, bırakıp geçeyim diyorum almıyorlar, ee ben de onu atmak istemiyorum düşün halimi, onlarda haklılar aslında ama nasıl bir eylem yaparsın pense ile güldüm:)) Aramaya hakları da yok üstelik, biz haklarımızı bilmiyoruz ve kullanmıyoruz aslında:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiamma koptum gülmekten Allah iyiliğini versin sahiden ne yapabilirim değil mi penseyle spatulayla değil mi:)))

      Sil

Yorum Gönder